Велико Търново. За кв. Чолаковци“ съм правил всичко възможно като

...
Велико Търново. За кв. Чолаковци“ съм правил всичко възможно като
Коментари Харесай

Цветан Цветанов, ПП „Републиканци за България: За „Чолаковци“ съм правил всичко възможно като действащ политик – ще продължа да го правя

Велико Търново. За кв. „ Чолаковци “ съм правил всичко допустимо като настоящ политик – ще продължа да го върша. Това сподели лидерът на листата на „ Републиканци за България " и ръководител на партията Цветан Цветанов, по време на среща с поданици на Великотърновския квартал „ Чолаковци “, оповестиха от пресцентъра на партията .
" През предходните дни и седмици, откакто ни запознахте с вашите проблеми предприехме действителни дейности ", съобщи той. Юристът Андрей Маринов от листата на партията се зае и входира подписка в община Велико Търново от името на 80 фамилии, живеещи на улица „ Бяла Бона “ 11 в квартала, поради бездействието и казуса с неизправната канализация и отточни води, които ги наводняват при всеки по-голям дъжд и подкопават основите на блока им.

Мнението на живущите е, че локалната власт и полицията са тотално абдикирали от отговорност да обезпечат спокойствието на жителите в един подобен огромен квартал. Няма предварителна защита против престъпността, вандалските и хулиганските прояви.

Според локалните поданици белодробните болести внезапно са се усили, откогато работи огромното дървообработващо дружество наоколо до „ Чолаковци “.

" След публично питане направено от Политическа партия „ Републиканци за България “ до общината и Министерство на околната среда и водите отговорът, който получихме беше изцяло фиктивен, и не съдържаше никаква конкретика ", описа Цветанов.

„ Републиканци за България " няма да оставим проблемите на жителите току по този начин и ще продължим да търсим отговорност на локалната власт и на останалите виновни институции ", съобщи той.

Цветан Цветанов и претендентите за народни представители приканиха жителите на кв. „ Чолаковци “ да ги поддържат в неделя, с бюлетина номер 21.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР