Велико Търново. Регионалното управление по образование в старата столица връчи

...
Велико Търново. Регионалното управление по образование в старата столица връчи
Коментари Харесай

Велико Търново: Регионалното управление по образование връчи почетна награда на учител от СПГ „Алеко Константинов” в Свищов

Велико Търново. Регионалното ръководство по обучение в остарялата столица връчи почетна премия на преподавател от СПГ „ Алеко Константинов ” в Свищов. Това оповестиха от пресцентъра на Община Свищов . „ Продължавайте с достолепие и поредност да водите своите възпитаници в света на познанието, преподавайки им уроците на живота. Нашето време изисква с изключение на обич към младежите и специалността – да дадем отговори на всички въпроси и провокации, стоящи пред обществото ”, с тези думи началникът на РУО инж. Розалия Личева се обърна към удостоените с почетната премия учители в празничното си послание. Наградите са учредени във връзка 24 май – Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност.
На тържествена гала регионалният шеф – проф. доктор Любомира Попова, и инж. Розалия Личева, шеф на инспектората на образованието връчиха плакети, грамоти и книги за реализирани високи резултати за образователната 2017/2018 година на шефове, учители и възпитаници.
Инж. Зорница Минчева – старши преподавател в гимназиален стадий в Свищовска професионална гимназия „ Алеко Константинов ” бе една от четиримата, удостоени с влиятелната премия „ Учител на годината ”. А за подготовката на учениците Мариел Йорданов и Николай Методиев, класирани в Национално съревнование „ Най-добър механик в машинистроенето-2018 ” и заели второ отборно място и трето самостоятелно, получи грамота.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР