Велико Търново. През месец април ще бъдат ремонтирани компрометираните участъци

...
Велико Търново. През месец април ще бъдат ремонтирани компрометираните участъци
Коментари Харесай

Велико Търново: През месец април ще бъдат ремонтирани участъци от пътя между Велико Търново и манастира „Света Троица“

Велико Търново. През месец април ще бъдат ремонтирани компрометираните сектори от пътя сред Велико Търново и манастира „ Света Троица “. След предписание на кмета Даниел Панов беше осъществен оглед на трасето. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . В неприятно експлоатационно положение поради преваляванията през миналия зимен сезон са секторите край месокомбинат „ Родопа – ВТ “. В тази зона следва полагане и валиране на трошена каменна настилка, както и асфалтиране. Дейностите ще бъдат осъществени през април, при стабилизиране на времето.
Две са дейните свлачища по трасето сред Велико Търново и манастира „ Света Троица “, където има и сриване на скални парчета. Установен е и трети сектор, където земната маса е нестабилна поради преваляванията през отминалата зима. В региона има и доста подпочвени води.
За проектирането и последващото подсилване, ремонт на асфалтовата настилка и отводняване ще се търси финансиране от Междуведомствената комисия за възобновяване и подкрепяне към Министерски съвет.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР