Велико Търново. Налице е сериозен интерес към разширяване на бизнес

...
Велико Търново. Налице е сериозен интерес към разширяване на бизнес
Коментари Харесай

Аржентинският бизнес проявява интерес към търговски отношения с фирми от Велико Търново

Велико Търново. Налице е сериозен интерес към разширение на бизнес контактите и съдействие сред компании от България и Аржентина. Градът се оказва една от желаните дестинации, оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . Възможностите и вероятностите в тази тенденция бяха разисквани по време на работна среща сред кмета на старопрестолния град Даниел Панов, посланика на южноамериканската страна н. прочие Алфредо Атанасоф и Михаил Кръстев от Аржентино-българската комерсиална камара.

Дипломатът, който се оказа с български корени, подчертава върху капацитета за двустранни търговски връзки сред в секторите произвеждане на сладкарски произведения, месопреработване, земеделието и отглеждането на животни. Даниел Панов акцентира, че точно в тези сфери леката промишленост в регионалния център и общината е доста добре развита. Посланикът на Аржентина добави, че в България е основан логистичен хъб както за двустранни връзки, по този начин и със прилежащите страни. Той регистрира и основното местонахождение на страната ни и на Велико Търново по интернационалната ос „ Север – Юг “.

Международното ревю „ Културен туризъм “, което ще се организира в остарялата столица от 23 до 25 септември, е добра основа за съответни начинания за бизнес- връзка сред български и аржентински бизнесмени, сподели още Даниел Панов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР