Великият актьор бърка думи, постепенно ще загуби говора си Любимият

...
Великият актьор бърка думи, постепенно ще загуби говора си Любимият
Коментари Харесай

Какво сподели в социалните мрежи през последната седмица семейството на Брус Уилис?

Великият артист бърка думи, последователно ще загуби говора си

Любимият екшън воин нацяло поколение- Брус Уилис, прочут с паметни функции в блокбастъри като „ Умирай Трудно ”, по рано тази година той беше диагностициран с неврологично заболяване известно като афазия. Стана ясно, че Уилис възнамерява да се откаже от актьорството вечно. От тогава брачната половинка на Брус Уилис- Ема Хеминг Уилис, както някогашната му брачна половинка Деми Мур и трите най- огромни дъщери го обгрижват постоянно, пускат статуси в обществените мрежи за положението на артиста. Прочетете, с цел да разберете какво споделя брачната половинка на Уилис неотдавна за живота след диагнозата на Брус.

През март 2022 година фамилията на Уилис разгласи, че артистът е бил диагностициран с афазия и ще се отдръпна от актьорската си кариера след над 40 години в светлината на прожекторите на Холивуд. „ На невероятните поддръжници на Брус, като семейство искахме да споделим, че нашият обичан Брус изпитва някои здравословни проблеми и неотдавна беше диагностициран с афазия, което се отразява на когнитивните му качества “, се споделя в взаимно изказване, написано дружно от неговото смесено семейство. „ В резултат на това Брус се отдръпва от кариерата, която е означавала толкоз доста за него. “ Сподели фамилията му.

Какво е афазия?

Афазията е когнитивно езиково разстройство, което визира разбирането и връзката. Всяка година лекарите диагностицират почти 180 000 нови случая на афазия, общо един милион случая в Съединени американски щати, споделя Националната асоциация по афазия (NAA).

Въпреки че от време на време афазията поражда вследствие на прогресивно неврологично разстройство като заболяването на Алцхаймер или мозъчен израстък, тя постоянно се появява ненадейно след инсулт или пострадване на главата, което визира областите на мозъка, виновни за езика. Индивидите с афазия са склонни да имат усложнения с говоренето, четенето, писането и обработката на езика, само че NAA отбелязва, че положението не визира интелигентността.

През март някогашни сътрудници на Уилис споделиха с The Los Angeles Times, че са били очевидци на признаци на положението му на снимачната площадка в продължение на години, преди диагнозата да бъде обществено оповестена.

Какво показа в инстаграм последната седмица брачната половинка му?

„ Това беше лятото на самооткриване – намиране на нови занимания, излизане от зоната ми на комфорт “, написа тя дружно с видеомонтаж на модела, който прави разнообразни действия в дома и градината си. „ Скръбта ми може да бъде парализираща, само че се изучавам по какъв начин да пребивавам дружно с нея “, продължи тя, добавяйки думи на мъдрост, които доведената й щерка, Скаут ЛаРю Уилис, показа с нея: „ Скръбта е най-дълбоката и чиста форма на обич. Надявам се вие също намирате известна разтуха в това. “

Прочетете още: Как живее наследницата на Лагерфелд – най-богатата котка в света , Замък за 7 милиона евро: по какъв начин наподобява къщата на Михаил Горбачов, която беше оповестена за продажба, Бен Афлек продава парцел с 9 бани за $30 млн.

Инфо: https://bestlifeonline.com/https://pixabay.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР