Великденско пътешествие за шампиони спретна двукратният олимпийски първенец по борба

...
Великденско пътешествие за шампиони спретна двукратният олимпийски първенец по борба
Коментари Харесай

Армен и Едмонд Назадян на почивка във Франция

Великденско странствуване за първенци спретна двукратният олимпийски отличник по битка Армен Назаряи за сина си и негов правоприемник и в спорта Едмонд , похвали се младежът. Двамата са на обиколка из лазурните крайбрежия, като започнаха от Монако, следва Кан и френското крайбрежие.

За татко и наследник почивката е повече от наложителна след извършеното при започване на месеца в Будапеща европейско състезание, на което 20-годишният бабаит взе сребърното отличие. За присъединяване си Едмонд се е подготвял цяла зима под управлението на Назарян-старши, а това си е сериозен труд, който заслужава да бъде заплатен.

След прибирането си в родината борците ни бяха посрещнати с грандиозно празненство, защото равносметката бе 10 медала, два от които златни, а това бе най-хубавото показване на българите от 1989 година насам. Изисканото празненство бе проведено от Гриша Ганчев, един от благодетелите на българската битка и член на управителния съвет на федерацията. За положителното въодушевление на медалистите се погрижи попфолк певицата Кали, която с безупречните си осъществяванията не остави никого безучастен.

Легендарният Армен Назарян показа, че синът му Едмонд скоро „ ще реализира задачата си ", признавайки, че подготовката е ориентирана към този момент към присъединяване на олимпиадата в Париж, която е единствено след две години. Това значи ужасно доста работа, която ще стартира незабавно след лазурната почивка. „ Надявам се, че до олимпиадата Едмонд ще успее да вземе златен орден. Има още шампионати и международно състезание. Най-важното е, че има огромно сърце за битка. Може би сега е малко слаб ф изически, само че времето ще покаже. Разбира се, че в профил на тепиха е малко по-трудно за мен. Трябва му малко физическа подготовка, ще работим с треньорите и той ще стигне задачата си ", разяснява Армен Назарян.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР