Великата ясновидка баба Ванга не само предсказвала бъдещето, но се

...
Великата ясновидка баба Ванга не само предсказвала бъдещето, но се
Коментари Харесай

Някои са късметлии, други имат тежка съдба: какво казва Ванга за зодиакалните знаци

Великата ясновидка баба Ванга освен предсказвала бъдещето, само че се интересувала и от астрология.

Ванга разделяше всички знаци на Зодиака на групи. Тя беше уверена, че измежду представителите на зодиакалните съзвездия има такива, които са защитавани от ангели за цялостен живот. А на други предричаше тежка орис. Ясновидката уточни и зодиите, които може би са се състезавали с нея.

 късметлии

Звездни късметлии

Българският ясновидец споделяше, че тези зодиакални знаци са надарени с особена мощ и сила. Хората от тези съзвездия ги закрилят висшите сили: в живота им съвсем няма съществени проблеми, а шансът постоянно ги пази при внезапни завои на ориста. Според Ванга, в случай че такива хора изпитват компликации, те сами са си отговорни за тях. Вижте към коя група принадлежите.

Телец

Един от най-надеждните зодиакални знаци. Телците са уверени, спокойни и рационални. Макар звездите да са благосклонни към тях, безпроблемният им живот е значително тяхна заслуга. Телецът постоянно знае какво желае и решително преследва задачата си, а висшите сили единствено малко го побутват и му оказват помощ да се оправи с неуспехите. Хората от това съзвездие могат да съсипят личния си живот, като са упорити и не одобряват даровете на небето.

 късметлии

Скорпион

Ванга счита, че това е най-загадъчният зодиакален знак от целия хороскоп. Такива хора са доста уязвими, само че и упорити. Висшите сили обичат Скорпионите и постоянно им оказват помощ във всички техни инициативи. Те обаче могат да изгубят всичко, единствено тъй като не са съумели да благодарят в верния миг. Освен това, Скорпионите би трябвало да се научат да се доверяват повече на хората към себе си. 

Лъв

Друг член на зодиакалния кръг, който има положителни връзки със звездите. Понякога Лъвът има доста компликации в живота, само че всичко това се дължи на обстоятелството, че преди да са се задали, те са почнали да потвърждават своето предимство и егото им е повишено до невероятни размери. Ванга постоянно е съветвала Лъвовете да не помнят за " кралската корона " и да обръщат повече внимание на хората към тях. Само тогава ще могат да се отърват изцяло от проблемите в живота си.

 късметлии

Риби

Рибите получават невероятна суперсила от Вселената - да угаждат на всички. Именно тази дарба разрешава на Рибите да реализират всичко, което желаят. Освен това хората от това съзвездие са изненадващи късметлии. Дори когато си слагат невъзможни цели, събитията са такива, че постоянно им потръгва. За Рибите Ванга дава един значим съвет: да бъдат малко по-сериозни.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР