Велик мач на Лудогорец! Разградчани победиха с 2:1 носителя на

...
Велик мач на Лудогорец! Разградчани победиха с 2:1 носителя на
Коментари Харесай

Сърцат Лудогорец победи гранда Рома в Лига Европа

Велик мач на Лудогорец! Разградчани победиха с 2:1 носителя на Лигата на конференциите Рома в мач в група С на Лига Европа. " Орлите " са на второ място в класирането след успеха на Бетис с 2:0 над ХИК като посетител. Следващата седмица първенецът на България гостува точно на зелено-белите в Севиля.

Пред препълнените трибуни на " Хювефарма Арена " Лудогорец игра ужасно и сподели темперамент. В самото начало на дуела след страхотна контра офанзива Кирил Десподов излезе на добра позиция и подаде към Текпетей пред празната врата на Рома, само че на ганайското крило не доближи една крачка да засече топката. На свои ред " вълците " имаха някои обстановки, само че Серджио Падт бе постоянен, а един път и гредата му оказа помощ след удар на Манчини.

Второто полувреме също бе равностойно до 72-ата минута, когато Лудогорец откри резултата. Каули направи страховит независим рейд и с левия крайник изпрати топката в мрежата. Рома изравни в 86-ата минута посредством Шомуродов, който с глава изпрати топката в мрежата. 120 секунди по-късно новото попълнение Нонато, показан като футболист на Лудогорец няколко часа по-рано, вкара исторически гол за 2:1 и Жозе Моуриньо загуби за пръв път в България. Бившият футболист на Интернасионал и Флуминенсе получи топката в наказателното поле от Рик Джонатан и чудесно отиграване излезе на чиста позиция, откъдето вкара победното попадение и хвърли в възторг 10 000 фенове на " Хювефарма Арена ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР