Веднага след като стана ясна новината за задържането на братовчеда

...
Веднага след като стана ясна новината за задържането на братовчеда
Коментари Харесай

Бунт в Момчилград! Граждани решени да ликвидират Мехмед: Той е едно животно, убило невинно дете!

Веднага откакто стана ясна новината за задържането на братовчеда на момиченцето - Мехмед Муса, хората от града показаха терзание. Още нощес те се събраха пред блока на убитата Дамла, през днешния ден те още веднъж са там на митинг, предава Нова телевизия. " Притеснени сме тъй като би трябвало да знаем претекстовете за какво е осъществено това тежко закононарушение. Искаме да забележим улики. Протестите ще не престават, в случай че органите не си свършат работата ", заплаши момчилградчанин.

" Полицията няма още отговори на значими въпроси. Самопризнанието не е доказателство. Ние не сме сигурни, че е той. И той отново към този момент е изкаран психологично болен ", възмути се различен съгражданин на килъра.

" Страх ни е, че този човек ще го изкарат психологично болен и ще излезе след няколко месеца. Ние няма да го поносим тук. Той е едно животно, дето е умъртвило една почтена, а като се върне тука, ние ще го убием и след това ние ще лежим в пандиза, тъй като сме естествени! Досега не сме видели да се закача с някого. Никога не е споделил на някого нещо. Не сме чували нищо неприятно за него ", сподели млад мъж.

" Той има боязън от някъде, някой несъмнено го е заплашил. Заедно бяхме в болничното заведение, той от татко си чу това нещо за гибелта на момичето. Към детето постоянно се е отнасял добре ", сподели м айката на Мехмед - Фатме Хасан, която пък въпреки всичко призна, че в петък вечерта синът й е излизал и се е прибрал към 1 през нощта.

Мехмед е работел в мобилен оператор и във фабриката, където е работела и майката.

" Не сме спокойни още веднъж. Не е потвърдено, че слуховете не са истина. Ако се потвърди, че е психологично болен, те ще го върнат тук при нас и какво? Нашите внуци ще са под този стрес, под който сме сега. В нашия град досега се страхувахме от уличните кучета, а към този момент има убити сред нас. Как се чака да реагираме? Естествено, че ще се вдигнем ", съобщи млада дама, протестираща пред блока на убитата Дамла.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР