Веднага след като бившата му съпруга Полина даде интервю, в

...
Веднага след като бившата му съпруга Полина даде интервю, в
Коментари Харесай

Джизъса: Взехме се! Чакаме сватба

Веднага откакто някогашната му брачна половинка Полина даде изявление, в което разгласи Благой Георгиев за раздразним и подвластен от парите устен агресор, някогашният футболист й отговори, па въпреки и със фотография.

Фотото обаче е от значимо място за някогашните съпрузи-Велинград. В курортния град, където родителите на някогашната младоженка стопанисват хотел, бе дългокоментирана сватбата на Поли и Благо. Бракът им изтрая единствено година, а през днешния ден безконечният жених има нова обичана. С нея той бе във Велинград на СПА процедури и визитата му незабавно повдигна въпроса дали не стяга нова женитба отново в СПА столицата на Балканите.

" Взехме се! Взехме се! Чакаме женитба ", иронизира следовница на Георгиев под фотографията му с новата обич Ивана, която обаче от ден на ден замязва на Поли.

Благой, който е без пари, се спуква да популяризира артикули и услиги в инстаграм и явно това е мотивът за визитата му във Велинград, а не бъдеща женитба. Той обаче не пропуща да се изфука, че има човек до себе си, за разлика от Полина, която сама обави, че е сама, написа HotNews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР