Вечно зашеметяващата Елизабет Хърли се появи с още горещи, спиращи

...
Вечно зашеметяващата Елизабет Хърли се появи с още горещи, спиращи
Коментари Харесай

Горещите бански костюми, с които Елизабет Хърли няма да се раздели скоро

Вечно зашеметяващата Елизабет Хърли се появи с още горещи, спиращи дъха фотоси по оскъдни бански в Instagram, които безусловно тъкмо кореспондират с горещото време на открито.
 Елизабет Хърли - още веднъж секси по бански
Елизабет Хърли - още веднъж секси по бански

Моделът не стопира да ни изумява

Макар от дълго време да е записала името си в " пантеона " на супермоделите, Хърли непрекъснато се стреми да показва невероятната си физика, макар своите 58 години.

Преди дни английският супермодел показа нов кадър от плажните си занимания, с които подлуди почитателите си. На фотографията Елизабет носи бели раирани бикини без презрамки. Тя театралничи облегната на палмово дърво, на фона на меката следобедна светлина. Косите ѝ са разпуснати свободно към раменете, а на близо до нея се вижда океана, синьото небе и красивите бели облаци.

" Обичам бикини на райета ", написа закачливо  към фотографията.

Въпреки че фигурата на модела и актрисата е същински съвършена, тя един път съобщи, че рутинната ѝ грижа за хубостта не включва извършения. По време на изявление с Анди Коен през декември 2019 година в предаването Watch What Happens Live, когато той я попита какъв брой дни в отделя за подготовка, с цел да поддържа безупречната си форма, тя изрично отговори: " Нито един. Съжалявам. "

Бившата другарка на Хю Грант обаче признава, че има обширна рутинна грижа за кожата. " Това е нещо, което върша в действителност доста ", сподели тя, обяснявайки, че е работила за козметичния колос в грима Estee Lauder. " При това в продължение на 25 години, тъй че имам огромен опит с качествените артикули. "
 Елизабет Хърли в нищожно облекло и за Великден
Елизабет Хърли в нищожно облекло и за Великден

Моделът не разочарова почитателите си

А що се отнася до горещите ѝ бански костюми, тя въобще не е подготвена да се раздели с тях скоро. Елизабет е притежател и дизайнер на едноименната марка Elizabeth Hurley Beach. " Обичам да върша модели на моите сбирки и в действителност считам, че възприятието за комфорт и убеденост идва с възрастта ", сподели тя преди време пред Daily Mail. " Може би ще пристигна време, когато няма да желая да моделирам бански костюми и ще мина към обемни кафтани, само че сега към момента ми харесва. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР