Вече знаем, че Xiaomi се подготвя да представи на световния

...
Вече знаем, че Xiaomi се подготвя да представи на световния
Коментари Харесай

Ето кои смартфони на Xiaomi от глобалния пазар първи ще получат HyperOS

Вече знаем, че Xiaomi се приготвя да показа на международния пазар новата си операционна система HyperOS. И не щеш ли се появи листата с мобилните устройства, които първи ще бъдат актуализирани до HyperOS Global.

В този лист са включени общо 10 модела смарт телефони от марките Xiaomi и Redmi:

Xiaomi 12 Xiaomi 12X Xiaomi 12 Pro Xiaomi 12S Xiaomi 12S Pro Xiaomi 12S Ultra Redmi K50 Redmi K50 Pro Redmi K50S Redmi K50S Pro

Както може да се види, описът включва необятна гама от модели – от флагмани до по-достъпни телефони. Все още не е известно дали този лист ще бъде финален, само че включването освен на топ моделите дава вяра, че по-късно той ще бъде сензитивно уголемен.

HyperOS е нова операционна система, основана на Android 13. Тя включва редица нови функционалности и усъвършенствания, измежду които:

Нов потребителски интерфейс с по-плавен и радушен дизайн Подобрена продуктивност и енергийна ефективност Нови функционалности за сигурност и дискретност

HyperOS също по този начин слага мощен акцент върху сигурността и неприкосновеността на персоналния живот. Тук има редица функционалности, които ще оказват помощ за отбрана на потребителските данни.

Xiaomi има намерение да стартира да издава ъпдейтите за световната версия на HyperOS през първото тримесечие на 2023 г, което в действителност е напълно скоро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР