Вече за никого не е тайна – очакваме едно прекрасно

...
Вече за никого не е тайна – очакваме едно прекрасно
Коментари Харесай

Тайната падна! Стойка Кръстева потвърди голямата бомба!

„ Вече за никого не е загадка – чакаме едно прелестно момиченце. В шестия месец съм и сме доста щастливи. Това може би е идващият огромен орден, който ни сполетя ”. Това показа олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева пред NOVA.

Тя описа и по какъв начин е съобщила на брачна половинка си, че ще стават родители. „ Беше доста забавно, защото бях на съревнование в Плевен, когато разбрах. Вечерта се прибрах в София, с цел да мога да му кажа. Благата новина за нас пристигна на 11 ноември. Оттогава сме доста щастливи и чакаме с неспокойствие момента ”, показа Стойка.

Бащата на спортистката бил доста щастлив от новината, че ще става дядо. „ Той през сълзи ни прегърна, а майка ми просто остана без думи ”, сподели още тя. Към момента шампионката показа, че се усеща чудесно. Все още оказва помощ на спортисти и дава поръчка, че ще остане в залата, до момента в който е добре.

„ Ограничила съм физическите придвижвания, тъй като въпреки всичко това е най-важното и би трябвало да се вардя. Опитвам се обаче да не ми се отразява прекомерно доста в всекидневието ”, добави тя.

Желанието да бъде майка Кръстева описа, че се е появило още преди Олимпийските игри. „ Не това е главната причина да сложа завършек на своята кариера. Аз просто смятах, че няма какво повече да реализира от Олимпийския връх ”, разкри спортистката.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР