Вече стана ясно, че пловдивчани са готови да помогнат на

...
Вече стана ясно, че пловдивчани са готови да помогнат на
Коментари Харесай

Пловдив танцува и спортува в подкрепа на Ками

Вече стана ясно, че пловдивчани са подготвени да оказват помощ на близък. Доказателство са стотиците хора, които се включиха в другите спортни и танцови начинания, в поддръжка на Камелия Добрева, която се бори с тежката болест Т-образна левкемия. Кампанията върви интензивно, само че няма да е допустима без вашата помощ. В навечерието на новата образователна година от Pulse fitness & SPA и Спортен комплекс СИ²ЛА провеждат следващите две събития, които освен са удобни за духа и здравето, само че и за настроението.

Започваме с 14-ти септември когато може да потанцувате с цялото семейство на Централните стадиони на Младежки център на Гребната база. Младежки център Пловдив е един от основните другари на акцията Заедно за Камелия и я поддържа с терен и логистика още през цялото време. Именно там ще научите нови стъпки от разнообразни стилове танци с инструкторите от Pulse fitness & SPA, а за предварителната загрявка на мускулите Ви ще се погрижи Христо Карамфилов.

ПРОГРАМА:

19:00-19:45 Функционална подготовка Tapout с Христо Карамфилов и сътрудници

19:45-19:55 Почивка с готина музика

19:55-20:40 Урок по кубинска салса, афро румба и регетон с DS Mariposa (подходящи и за деца)

20:40-20:50 Почивка с готина музика

20:50-21:30 Открит урок с доста забавен гост-хореограф по танци, подобаващи за деца

Продължаваме на 15-ти септември, този път в Спортна зала СИ²ЛА. Там дисциплините още веднъж ще са смесени – малко танци, малко функционална подготовка – кой каквото го влече. Ще има и сантиментална нотка, тъй като body fit тренировката ще е особено по двойки. Така че, в случай че желаете да накарате половинката да тренира, в този момент е вашият късмет.

ПРОГРАМА:

11:00-11:55 Зузи от Комплекс СИ²ЛА с подготовка Body Fit. Тренировката ще се организира по двойки:)

11:55-12:10 Почивка (музикално разформироване с DJ Big D и Dj Gorro)

12:10-12:55 Функционална подготовка с Яни от Комплекс СИ²ЛА. Тabata-Combat

12:55-13:05 Почивка (музикална подготовка с DJ Big D и Dj Gorro)

13:05-13:50 Открит урок по хип-хоп танци от Viktor Gurkov и Emotion dance, които са под шапката на Dance Station Plovdiv

Отбелязваме, че тренировките и в двата дни са безвъзмездни. Спонсор на акцията е подготвил и освежаващи питиета за вашето улеснение. Въпреки това, ще са сложени дарителски кутии, в които всеки може да остави толкоз, колкото желае или има опция. Понякога и дребните стъпки водят до чудеса. Всички събрани средства от събитията ще се преведат непосредствено по сметката на Камелия.

Фейсбук страница на събитието на 14-ти: ТУК

Фейсбук страница на събитието на 15-ти: ТУК
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР