Вече стана ясно, че Евгения Джаферович имаше уникалната възможност да

...
Вече стана ясно, че Евгения Джаферович имаше уникалната възможност да
Коментари Харесай

Евгения Джаферович се снима с Анджелина Джоли

 Вече стана ясно, че Евгения Джаферович имаше неповторимата опция да се допре до блясъка на аления килим и паметните министър председатели, за които все човек, обвързван с шоубизнеса мечтае.

Гримьорката показа фрагменти от прекарванията си на галата на " Господарка на злото 2 " в Лондон и сподели по какъв начин Анджелина Джоли раздава подписи, облечена в елегантна светла рокля, с която изглеждаше необикновено нежна.

По-късно обаче Жени е имала удоволствието да се срещне от близко с една от най-впечатляващите актриси и дами в актуалната кино промишленост. Джаферович разгласява фотография, на която двете с Анджелина театралничат за фотография. Джоли елегантна в черна рокля, гарнирана с дантелени ръкави и деколте, до момента в който Жени е заложила на спортно-елегантен жанр за незабравимата среща.

Каква е историята към фотографията обаче, ще разберем по-късно, защото гримьорката към момента е прекомерно разчувствана, с цел да може да показа усещанията си.

" #Malificent herself. Не ме питайте по какъв начин съумях да направя тази фотография... даже и аз не разбрах по какъв начин стана. Ще опитвам да ви го опиша, когато ми слегне цялата информация. Сега съм просто щастлива и удовлетворена! И да! Много е красива, блага и общителна! ", написа Жени.

Тя разгласява и стори в профила си в Инстаграм от грим панела, по време на който бе гримирана от едни от най-талантливите актьори в региона на професионалния грим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР