Вече стана ясно, че Атлетико Мадрид иска от заинтересованите от

...
Вече стана ясно, че Атлетико Мадрид иска от заинтересованите от
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се отказва от Феликс, търси алтернативи

Вече стана ясно, че Атлетико Мадрид желае от заинтригуваните от нападателя Жоао Феликс сумата от към 21 милиона евро за наема му, което е два пъти повече от това, което Манчестър Юнайтед е подготвен да заплати за звездата на Португалия, оповестява „ Daily Mail “.

Поради тази причина „ алените дяволи “ към този момент търсят други възможности, откакто са оповестили пред Алетико и сътрудника на Феликс - Жорже Мендеш, че испанският клуб би трябвало да понижи съществено претeнциите си. Източници настояват, че сега диалозите са прекратени и това е малко евентуално да се промени.

Арсенал и Челси също имат интерес към 23-годишния нападател, само че също е малко евентуално да отговорят на условията на Атлетико.

Atletico Madrid want £13.25m to loan Joao Felix to Manchester United |
— MailOnline Sport (@MailSport)
Юнайтед е на пазара за нападател през януарския трансферен прозорец, който да размени съотборника на Феликс в Португалия - Кристиано Роналдо, различен клиент на Мендеш. Мениджърът Ерик загар Хаг искаше клубът да притегли Коди Гакпо, само че звездата на ПСВ Айндховен се съгласи да премине в Ливърпул.

След като похарчи близо 250 милиона евро за нови попълнения през лятото, в този момент Тен Хаг би трябвало да работи с много по-ограничен бюджет, който е повлиян и от несигурността към собствеността на Юнайтед, откакто семейство Глейзър изрази предпочитание да продаде клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР