Националката Боряна Калейн ще пропусне Държавното първенство по художествена гимнастика

...
Националката Боряна Калейн ще пропусне Държавното първенство по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Боряна Калейн пропуска Държавното първенство по художествена гимнастика

Националката Боряна Калейн ще пропусне Държавното състезание по художествена гимнастика категория " Елит ", което ще се организира този уиекнд в зала " София ".

Възпитаничката на Марияна Памукова ще получи отмора с оглед идното европейско състезание, което ще се организира в Будапеща, Унгария в интервала 22-26 май.

" По преценка на щаба Боряна Калейн няма да вземе присъединяване в Държавно състезание категория " Елит " самостоятелно този уикенд. На грацията ѝ следва присъединяване след две седмици на европейското състезание в Будапеща и предвид на тежката стратегия от треньорския екип взеха решение да си вземе отмора преди идните надпревари. На мястото на Калейн по правилник влиза първата запаса от квалификацията във възраст дами Пресияна Асенова също от клуб Левски-Триадица ", се споделя в известие на Българска федерация художествена гимнастика.

На шампионата на Стария континент в Будапеща Боряна Калейн ще пази своята купа в многобоя от миналогодишното европейско състезание в Баку, Азербайджан.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР