Вече седмица победителката в Ергенът Виктория Капитонова е без присъствие

...
Вече седмица победителката в Ергенът Виктория Капитонова е без присъствие
Коментари Харесай

След хейта: Сама ли си изтри Instagram профила Виктория Капитонова?

Вече седмица победителката в " Ергенът " Виктория Капитонова е без наличие в Instagram. Причината за това (уж) е банална - тя била блокирана там поради неприятни хора, докладвали профила ѝ неведнъж. 

Факт е, че Капитонова се постара да бъде хейтена от малко и огромно, а meme-тата по тематиката са безчет. Тя е сравнявана със злодеи от филми на Дисни, с пинчери и с какво ли още не. 

Виж още: Баща за образец: Даниел Пeтканов качи Габриел на трамвай, той - на седмото небе от благополучие

" Виктория май я анулираха (cancelled). Горката, влезе за дарове и почитатели само че получи ненавист и изчезна от всякъде, няма instagram, няма почитатели, спонсори ", пишат фенове на риалити сеира ". Други пък припомнят, че Виктория е сякаш абонирана за риалити излъчвания. " Кое ще бъде идващото предаване с рускинята? Там какво ще търси? "

На този декор обаче усещане прави, че Виктория Капитонова беше единствената, която не гостува във вечерното шоу, където дават първото си изявление всички напуснали " Ергенът ". Водещият съобщи, че тя имала фамилни аргументи. Тоест тя не се появи и на още едно място.

В подобен случай идва разумният въпрос: а да не би Виктория сама да спря профилите си в Instagram и сама да основава облика си на жертва сега? Така, де, Капитонова добре е знаела какво ще се случи в шоуто, а и историята със скъпия часовник сякаш приготви почвата за последващата реакция на хората, откакто рускинята заля с напитката си Александра. 

Виж още: Богатата българка от TikTok - подготвена за OnlyFans! Красавицата изпоти нета от Барселона 

Виктория нееднократно е споделяла, че трие хейт мненията, тъй като не желала да се заобикаля с отрицателна сила. Предвид, че сега влогърката се снима в следващо риалити и няма достъп до телефона си, би ѝ било и мъчно да модерира силата в мненията. 

Изображение: https://www.facebook.com/kapitonovavictoria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР