Вече съм на почти 70 и от миналата година получавам

...
Вече съм на почти 70 и от миналата година получавам
Коментари Харесай

Данчо Караджов изригна: Вземам 300 лева пенсия, стигат ми само за лекарства за диабета и кръвното!

" Вече съм на съвсем 70 и от предходната година получавам пенсия, само че тези пари за нищо не стигат. Взимам 300 лв., които ми стигат единствено за медикаментите за високото кръвно и диабета ", това споделя вокалистът на именитите " Сигнал " Данчо Караджов, разбра HotArena .
 

Музикантът споделя, че  страда от диабет от 2008 година . " Не помня да съм претърпял мощен стрес тогава, само че незабавно започнах да пия лекарства. Не съм на инсулин, защото  имам лека форма . Наблюдава ме моят лекар, само че почтено казано, не съблюдавам непоколебим режим на хранене. Не си измервам и кръвната захар всеки ден по пет пъти, макар че има заплаха човек да изпадне в диабетна рецесия. Засега обаче нямам проблеми,  пия си медикаментите заран и вечер, и съм добре ".

Той е прям, че  за 43 години  всички от група „ Сигнал “ са се  прехранвали единствено и само от музика .

" Никога не сме си и помисляли да се откажем  и да вършим нещо друго. За един същински реализатор на първо място музиката е в сърцето му и всичко останало е по-късно ".

За щастие  коронавирусът е подминал Караджов и фамилията му , само че със брачната половинка му са се  ваксинирали  отдавна. 

" По време на първия локдаун , когато затвориха страната,  много се пазехме , тъй като въпреки всичко към този момент сме на възраст. Но в полза на истината в никакъв случай не съм мислел, че може да ме пипне този вирус и може би поради това не ме застигна. "

Един от емблематичните гласове на българската сцена е безапелационен, че макар наближаващи  70-годишен празник не обмисля отдръпване от сцената . " Ще заставам на сцената, до момента в който хората кажат стига. Докато публиката има интерес към мен и група „ Сигнал “, ние ще се занимаваме с това, което вършим. "

" В България имаме неприятно разбиране за музикантите , че като навършат избрани години към този момент са остарели и би трябвало да слязат от сцената. А в действителност ние сме хората, които разбираме най-вече от този поминък. По света не гледат на възрастта като на недостатък. Ето  Том Джоунс  и музикантите от „ Ролинг Стоунс “ са на години, само че още имат концерти ", прям е Данчо Караджов, написа Ретро.
   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР