Вече са ясни имената всички 24 баскетболисти, които ще вземат

...
Вече са ясни имената всички 24 баскетболисти, които ще вземат
Коментари Харесай

Станаха известни всички участници в Мача на звездите

Вече са ясни имената всички 24 баскетболисти, които ще вземат присъединяване в тазгодишното 67-мо издание на " Мача на звездите " в НБА.

От Лигата трябваше да разгласят в четвъртък вечерта 14-те запаси за мача, които да се причислят към десетимата определени титуляри, само че приключване на информация разреши авансово да стане ясно кои играчи ще вземат присъединяване в срещата, която ще се играе на 18 февруари в Лос Анджелис.

Съотборниците в Голдън Стейт Клей Томпсън и Дреймонд Грийн, гардът на Оклахома Сити Ръсел Уестбрук, Карл-Антъни Таунс и Джими Бътлър от Минесота, Деймиън Лилард от Портланд и ЛаМаркъс Олдридж са седемте запаси от Западната конференция, които ще се причислят към Стеф Къри и Кевин Дюрант (Голдън Стейт), Джеймс Хардън (Хюстън) и Антъни Дейвис и ДеМаркъс Казънс (Ню Орлиънс) като представители на Западната конференция.

Your western conference all star reserves. Where’s Paul George? pic.twitter.com/xi97iZKHbU
— NBA & NFL News (@SportsNews200) January 24, 2018
На Изток избор за " Мача на звездите " заслужиха Джон Уол и Брадли Бийл (Вашингтон), Кристапс Порзингис (Ню Йорк), Кайл Лаури (Торонто), Кевин Лав (Кливланд), Ал Хорфорд (Бостън) и Виктор Оладипо (Индиана), като те се причисляват към към този момент известните участници в мача ЛеБрон Джеймс (Кливланд), Янис Адетокумбо (Милуоки), Кайри Ървинг (Бостън), Джоел Ембийд (Филаделфия) и ДеМар ДеРоузън (Торонто).

Your eastern conference all star reserves. pic.twitter.com/Z95kHV7SAz
— NBA & NFL News (@SportsNews200) January 24, 2018
За Порзингис, Бийл, Оладипо и Таунс това ще бъде първи " Мач на звездите ", а огромните имена, които ще пропуснат шоуто в Лос Анджелис, са Крис Пол от Хюстън, Пол Джордж и Кармело Антъни от Оклахома, Бен Симънс от Филаделфия, Девин Букър от Финикс, както и Лу Уилямс от Лос Анджелис Клипърс.

За пръв път тази година " Мачът на звездите " няма да се организира в класическия формат Източна против Западна конференция, а двата тима ще имат капитани - ЛеБрон Джеймс и Стеф Къри в тази ситуация - които ще избират съставите си всред останалите състезатели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР