Вече са факт първите номинирани за изгонване от имението на

...
Вече са факт първите номинирани за изгонване от имението на
Коментари Харесай

Четири момичета пред изгонване от "Мис България 2013"

Вече са факт първите номинирани за изпъждане от имението на " Мис България 2013 ”. Това се случи на първия номинационен лайф, в който принцесите получиха и първата си задача от своите ментори. Мис България 2011 Ваня Пенева, Жени Калканджиева и Евгени Минчев изпитаха претендентките за техните гении.

Момичетата сами трябваше да изберат коя своя дарба да показват, с цел да впечатлят своите наставници. Някои заложиха на танци, други на изобразяване, а трети на пеене и даже готвене. Жени, Евгени и Ваня бяха единомислещи, че болшинството от претендентките не бяха подходили съществено към задачата и не бяха отделили време и старания да се приготвят. Единствено Миглена трогна наставниците и завоюва утвърждението им с акапелното осъществяване на „ Хубава си моя горо ”.

Най-зле със задачата се оправиха Велина и Ваня. Първята се опита да изпее класиката на Емил Димитров „ Една българска роза ”. Въпреки поддръжката от посетител ментора Благовест Аргиров тя изпъкна с подправено пеене и даже се разплака. Ваня пък, която има премия за най-хубав млад барман на България, претърпя цялостен неуспех в правенето на коктейли. Те двете бяха първите претендентки за короната, номинирани от менторите си за изпъждане.

След кръга на гениите, девойките трябваше да се изправят една против друга в директни елиминации. Всяка една от принцесите влезе в Огледалната стая и даде своя отрицателен избор.

Най-много негативи събра Пенка, която се оказа че нервира останалите с прямотата си и непремислените си изявления. Вили пък влезе в номинации с неспортсменската си постъпка в задачата „ битка в шоколад ”, когато пръсна шоколад съзнателно в очите на най-хубавата си другарка Ингрид. Скандалът със Звезделина също оказа помощ на Вили за натрупването на номинации в нейната сметка. Оказа се, че множеството от претендентките са застанали на страната на Звезди, която беше упрекната, че е платено момиче. Неочаквано обаче самата Звезделина не номинира Вили. Така Пенка и Вили се причислиха към Ваня и Велина и ще се борят за вота на феновете.

Коментатори в студиото бяха артистът без цензура Иван Ласкин, Мис Бългрия Вселена 2012 Жана Янева, спечелилият в „ Къртицата ” Любо Жечев, тенесистката Сесил Каратанчева и депутатката Петя Раева. Прословут с огромната си уста Ласкин не спести нито една рецензия към претендентките и техните задания. Любо незабавно заподозря скица на номиниране, в която девойките, макар че към този момент са дружно в Замъка, се пробват да отстраняват представителки на някогашния си тим съперник.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР