Вече повече от седмица Украйна е разтърсвана от бомбардировки след

...
Вече повече от седмица Украйна е разтърсвана от бомбардировки след
Коментари Харесай

Поредна проява на протест: Медведев премахна руския флаг от профила си в Instagram

Вече повече от седмица Украйна е разтърсвана от бомбардировки след стартирана от съветския президент Владимир Путин военна инвазия. Хиляди военни изгубиха живота си, а още стотици цивилни жители станаха жертва на дейностите на Кремъл. Голям брой звезди се оповестиха в поддръжка на Украйна, като изключение не прави и светът на тениса. Сред призовалите за прекъсване на войната състезатели бяха и мнозина руснаци в лицето на Анастасия Павлюченкова, Андрей Рубльов и Даниил Медведев, които неведнъж показаха своето неодобрение от политиката на родната си страна и протичащото се в западната ѝ съседка.

Днес Медведев предприе още по-сериозна крачка в тази посока, откакто в символ на митинг отстрани съветското знаме от акаунта си в Instagram. Промяната се показва в това, че до този миг националният байрак на Русия фигурираше в описанието на профила му след " Професионален тенисист ", само че от през днешния ден той към този момент не е там.

The new world No. 1 tennis player Daniil Medvedev of Russia – the first player other than Djokovic, Federer, Nadal, or Murray to get to No. 1 since February 2004 – has deleted the Russian flag from his Instagram profile.
— Kimberly Givant (@KimberlyGivant)

" Всички деца имат фантазии, животът им занапред стартира. Толкова доста хубави прекарвания им предстоят: първите другарства, първите незабравими страсти. Всичко, което усещат и виждат, се случва за първи път в живота им. Затова желая да прикани за мир в света, за мир сред страните. Децата се раждат с вътрешно възприятие за доверие към света, те са изпълнени с религия кум всичко: в хората, в любовта, в сигурността, в справедливостта, в живота. Нека бъдем дружно и им покажем, че е правилно, тъй като нито едно дете не би трябвало да стопира да мечтае ", написа неотдавна Медведев в обществените си мрежи.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР