Сен. Крис Ван Холън, D-Med., обвини бившия държавен секретар Хилари

...
Сен. Крис Ван Холън, D-Med., обвини бившия държавен секретар Хилари
Коментари Харесай

Хилари Клинтън беше критикувана от свой колега демократ за „пренебрежителни“ забележки относно протестиращите срещу Израел

Сен. Крис Ван Холън, D-Med., упрекна някогашния държавен секретар Хилари Клинтън, че е била „ много пренебрежителна към терзанията на студентите “, когато изтръгна протестиращите против Израел студенти като невежи по въпросите на Близкия изток.

" Те въобще не знаят доста за историята на Близкия изток или, почтено казано, за историята в доста елементи на света, в това число нашата лична страна ", сподели Клинтън по-рано тази седмица.

По-конкретно, Клинтън уточни предложение, направено от брачна половинка й, някогашния президент Бил Клинтън, на тогавашния палестински водач Ясер Арафат, когато той беше на поста.

„ Те не знаят, че... Беше направено предложение към палестинците за страна върху 96% от съществуващата територия, окупирана от палестинците “, сподели Клинтън, „ като 4% от Израел би трябвало да бъдат дадени, с цел да доближи 100% от размера на територията, за която се надявахме. “ p>

БЕРЛИН, ГЕРМАНИЯ – 19 ФЕВРУАРИ: Хилари Клинтън приказва по време на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР