Вече повече от седем месеца тв водещата Ани Салич има

...
Вече повече от седем месеца тв водещата Ани Салич има
Коментари Харесай

Ани Салич разцъфна с нова любов

Вече повече от седем месеца тв водещата Ани Салич има нов мъж в живота си, разбра HotArena.

За него не се знае доста, защото не е известно лице, само че е известно, че е с няколко години по-млад и заема влиятелна позиция в една от огромните български банки с интернационално присъединяване, писа „ Уикенд “.

Говори се, че настоящият другар на журналистката е много състоятелен и се радва на стабилен месечен приход. Той постоянно я изненадвал със скъпи дарове, а по случай идния й рожден ден на 22-и април обмислял да я заведе на екзотична отмора.

Ани споделила с сътрудници от Нова тв, че е по-щастлива от всеки път и се носи на крилете на любовта. Тя отказвала да разкрие детайлности за новия си мъж, само че изрично декларирала, че разводът с Бранко Салич е най-хубавото нещо, което й се е случвало през последните години. Раздялата със брачна половинка й била тежко тестване за нея, само че сложните времена отминали, децата им пораснали и в този момент водещата се наслаждавала на свободата си. Макар че гони 50-те, тя усещала, че изживява втора младост и се чувствала като влюбена тийнейджърка.

Според осведомени актуалният сътрудник на Ани е благородник, носи я на ръце и я обгрижва непрестанно. През септември двамата си разрешиха къса, само че сантиментална отмора в един от най-известните курорти на Френската Ривиера, а в този момент още веднъж възнамеряват екскурзия, този път по-екзотична.

Журналистката разкрила пред свои близки, че обмисля да си вземе отпуск за рождения ден на 22-и април, само че се тормозила, че управлението няма да й разреши да отсъства. Приятелят й към този момент набелязал няколко дестинации, оставало единствено да резервира самолетни билети и хотел.

Ани и някогашният й мъж Бранко са разграничени от три години, само че бракът им завърши публично преди две. Страстта на сърбина към хазарта, софрите и дамите тотално охладили връзките им и довели до предстоящ край. След развода водещата получи апартамент в столицата, в който отглежда двете си деца Лазар и Хана, както и жилище в Свети Влас, купено по време на брака за летните им ваканции.

За да се пребори с депресията, тя се подложила на поредност от разкрасителни процедури, включващи лифтинг на лицето и инжекции с хиалуронова киселина и ботокс. Салич желала да сложи ново начало в живота си и вярвала, че освежаването на външния й тип е крачка към нови и вълнуващи прекарвания в персонален проект.

След като поизгладила бръчките, Салич обърнала внимание и на тежестта си. Тя от години се пробва да отслабне с разнообразни диети, само че единствено любовта й помогнала да влезе във форма. Откакто има нов мъж в живота си, Ани очевидно се е вталила и е разцъфнала.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР