Вече почти година от тлъстините на Марта Вачкова няма и

...
Вече почти година от тлъстините на Марта Вачкова няма и
Коментари Харесай

Марта Вачкова свали 20 кила и отсече: Не вярвах, че мога да съм слаба! Ето какъв е ефективният й режим

Вече съвсем година от тлъстините на Марта Вачкова няма и помен, видя HotArena.

Актрисата се хвали наред, че е съумяла не просто да смъкна съвсем 20 кг от телесната си маса, само че и да поддържа новото си тегло. Яде всичко, само че в умерени количества, и съблюдава тъкмо съответствие сред белтъчини, въглехидрати и мазнини, писа „ Таблоид “.

Преди години Марта споделя, че диетите не са за нея и никой не може да й каже по кое време и какъв брой да яде. Сега се хвали, че е съумяла да притегли и положителният й другар - артистът Владимир Пенев, по новите й хранителни привички, които той спазвал още по-стриктно от самата нея. И новината е, че около диетата Владо към този момент не наподобява на Дядо Колева.

От Марта също са изчезнали тези тлъстини и месища, които тя тресеше всяко лято по нудистките плажове на родното Черноморие. От тях няма и помен, с което актрисата очевидно се гордее и поучава наляво и надясно близки другари и познати какво, по какъв начин и по кое време да ядат. Новият й режим не я лимитира, а просто се подрежда по кое време, по какъв начин и какъв брой да изяжда месо, зеленчуци, плодове и млечни артикули.

Не съм вярвала, че мога да бъда слаба. Някак си през годините се помирих с тежестта си и се утешавах, че е значима душата. Сега се усещам в цялостна естетика “, сияе щерката на Григор Вачков.

Сутрин започва със закуска най-много до един час след ставане , а идващите 4 пъти храносмилане са през 3 или най-вече 5 часа . Трудно й е да съблюдава сходна поредност и точното съответствие на въглехидрати, мазнини и протеини. На обед яде топла чорба – в случай че в нея има месо, в салатата няма сирене . На вечеря хапва риба или месо със зеленчуци. Важно е вечер зарзавата да не е недопечен, а подготвен на пара или изпечен .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР