Вече нямаме търпение силното слънце да е константа, а летните

...
Вече нямаме търпение силното слънце да е константа, а летните
Коментари Харесай

Ретро стилът на звездите – абсолютното вдъхновение за лято 2020

Вече нямаме самообладание мощното слънце да е константа, а летните облекла да са основата на дрешника ни.

В търсене на най-актуалните трендове за лято 2020 желаеме да ви предложим няколко тренда, които идват от предишното.

Вдъхновихме се от обичаните ни фешън икони на миналите десетилетия, с цел да ви представим четири хрумвания за аутфити, които да са тъкмо в десетката на горещия сезон.

Задължителната къса черна рокля на Шер

Музикалната икона Шер постоянно е впечатлявала с избора си на тоалети.  Свикнали сме да я виждаме доста екстравагантна, само че певицата обича и по-обикновените неща.

Като тази дребна черна рокля, която може да си набавим от съвсем всеки магазин. Идеален модел за над банския, съвършен аутфит за вечер с другари на открито, ужасно скимване за разходка в топлите дни – черната къса рокля е наложителна.

Ако въпреки всичко ви се желае да не сте прекомерно мрачни през най-цветния сезон, то заложете на ярки обувки, чанти и аксесоари. Комбинацията е модерно и класическа.

Седемдесеттарските очила на Джоан Колинс

Най-големите имена на стилния подиум изрично обявиха, че 70-те години са измежду най-актуалните сега. Трендът, който включва модели въодушевени от това десетилетие, са както в най-скъпите бутици в стилните столици, по този начин и в магазините на наличните марки.

Ако не смятате, че сте подготвени за аутфити но 70-те, то за вас е идеално да си набавите огромни очила с полупрозрачни стъкла. Формите, като тези, които носи Джоан Колинс на снимачната площадка, са извънредно настоящи и отиват на съвсем всяко лице.

Широка риза, вързана на кръста като шаде

Изпълнителката с извънреден глас, харизма и наличие е измежду нашите обичани фешън икони. Винаги небрежна, само че секси, постоянно с лекост, само че и със жанр, Шаде е образец за свободолюбивите девойки, които не обичат да се подчиняват на различен с изключение на на себе си.

За лято 2020 ви предлагаме да заложите на риза като нейната. Широка и бяла. Вържете я на кръста и по този начин ще добавите шеговитост към аутфита си. Oversize моделите са безусловно залели пазара, тъй че имаме вяра, че имате най-малко един сходен модел в дрешника.

Елечето на Ванеса Уилямс

Точно като 70-те, 90-те също не обичат да бъдат подминавани, когато приказваме за фешън трендове. Доказателство е завръщането на елечето, което заемаше съществена роля в сбирката на Louis Vuitton.

Ако в банковата сметка към момента нямате задоволително за модел от френския първокласен бранд, то можем да ви посъветваме да се сдобиете с елече, като на първата цветнокожа Мис Америка Ванеса Уилямс, от магазините second hand. Там, за дребни пари, ще откриете страхотни модели, които да включите към супер настоящия си летен дрешник.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР