Вече няколко десетилетия Арнолд Шварценегер е вдъхновение за милиони хора

...
Вече няколко десетилетия Арнолд Шварценегер е вдъхновение за милиони хора
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер записа първата си аудиокнига

Вече няколко десетилетия Арнолд Шварценегер е ентусиазъм за милиони хора по света. Кариерата му стартира като седемкратен притежател на купата за бодибилдинг Мистър Олимпия, след това завладява Холивуд, а в един миг става и губернатор на щата Калифорния.

Въпреки всичките си триумфи и достижения, международната звезда има и своите дефекти - той страда от дислексия и не се тормози да показа това с почитателите си в обществените мрежи, написа ladyzone.

" През 1950-те години не се знаеше доста за дислексията. Когато ме караха в учебно заведение да чета на глас, беше пагубно. Удряха ме с линийката, тъй като не се справях ", признава Шварценегер.

През 2012 година той записа на аудио единствено дребна част от своята книга " Total Recall: My Unbelievably True Life Story ". Останалото бе прочетено от професионални артисти.

Оттогава до през днешния ден обаче пазарът на аудиокниги нарастна стремглаво и 76-годишният Арнолд е положил неимоверни старания, с цел да запише цялата си нова книга " Be Useful: Seven Tools for Life ", излизаща на пазара на 10 октомври.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР