Вече над два часа народните представители спорят по промените в

...
Вече над два часа народните представители спорят по промените в
Коментари Харесай

Над два часа депутатите спорят заради дневния ред

Вече над два часа народните представители спорят по измененията в дневния ред и по нищо не проличава, че скоро ще стартират със законодателната активност, съобщи БГНЕС.

След като при започване на пленарното съвещание ръководителят на Народното събрание Росен Желязков предложи да се вкарат 10 нови точки в дневния ред на депутатите и парламентарният надзор да отпадне и предлагането му беше признато, започнаха разногласията и потреблението на процедури, с които законодателната активност на процедура се стопира.

В днешното съвещание не липсват нито словесни престрелки, нито санкции на депутати. Най-много изявления все още имат парламентарните групи на Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия като последните упорстват да се свика председателски съвет, на който да се разиска днешният дневния ред. Към момента не наподобява, че ръководителят на Народното събрание Росен Желязков ще свика подобен.

Предложенията за промени в разпределението на точките в дневния ред не престават, а законодателната активност продължава да бъде стопирана. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР