Вече над 10 години Григор Димитров е сред звездите, които

...
Вече над 10 години Григор Димитров е сред звездите, които
Коментари Харесай

Григор Димитров призна: Влюбих се в Монако

Вече над 10 години Григор Димитров е измежду звездите, които избраха да живеят в Монако. Когато сезонът завърши, той обикновето избира да си бъде вкъщи през паузата. В диалог с локалните медии 14-ият в международната класация по тенис ненапълно разкри аргументите да избра княжеството за собствен дом.

“Григор Димитров е един от естетите в тениса. Един от тези, които докарват доста хора съвсем до възторг с атрактивната си игра. Страстта му към положителния типичен тенис и красивите неща очевидно го убеди да реалокира багажа си тук. В Монако той откри своето “уютно местенце ”, най-много в “Монте Карло кънтри клуб ”, където няколко пъти в годината демонстрира уменията си в тренировките. Точно там той се среща с тенисистите от идващите генерации, на които отделя част от времето си. Така бе и предходната седмица, когато бе в клуба за коледното празненство на децата.

“Направо се влюбих в Монако ”, призна Димитров и това изяснява всичко ”, написа “Монако-матен ”.

От няколко дни Григор е в Дубай и тренира в локалния филиал на академията на Патрик Муратоглу. Французинът е един от някогашните треньори на Димитров и дори бе с него в София преди години, когато най-хубавият български тенисист игра в националния тим за купа “Дейвис ”.

На Григор му следва присъединяване в демонстративната международна лига с тима на “Хвърчилата ”. Отличният сезон, който направи, бе оценен и от TennisTV. От профилирания канал избраха кадър с Димитров за един от най-хубавите през тази година. Моментът е след загубата на Григор от Новак Джокович на финала на “Мастърс 1000 ” в Париж, когато разочарованият ни съотечественик не съумя да сдържи сълзите си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР