Вече можете да изпращате кратки видео съобщения в WhatsApp, обяви

...
Вече можете да изпращате кратки видео съобщения в WhatsApp, обяви
Коментари Харесай

Вече можете добавяте кратки видео съобщения като отговор в WhatsApp

Вече можете да изпращате къси видео известия в WhatsApp, разгласи Meta в четвъртък.

Едно видео известие може да продължи до 60 секунди и е предпазено с криптиране от край до край.

„ Видео известията са метод в действително време да отговаряте на текстови известия с каквото желаете да кажете и покажете за 60 секунди “, написа Мета в обява, обявяваща новата функционалност. „ Смятаме, че това ще бъде занимателен метод за шерване на моменти с цялата страст, която идва от видеото, без значение дали е да пожелаете на някого цветущ рожден ден, да се посмеете на смешка или да съобщите добра вест “.

Компанията отбелязва, че новата функционалност се основава на известната функционалност за гласови известия, която потребителите постоянно употребяват в своите чатове.

Как да изпратите видео известие в WhatsApp

За да изпратите видео известие в WhatsApp, превключете на видео режим и по-късно задръжте, с цел да запишете видеото. За да не се постанова да задържате бутона от самото начало, просто заключете и запишете видеоклипа, като плъзнете нагоре.

Ако получите видео известие в WhatsApp, то автоматизирано ще се възпроизвежда без тон, до момента в който не докоснете екрана, с цел да стартирате аудиото.

Meta споделя, че функционалността за видео известия към този момент е почнала да се популяризира и ще бъде налична за всички през идващите седмици.

Последният ъпгрейд идва единствено няколко месеца откакто WhatsApp добави още една функционалност, позволяваща на потребителите да редактират известия – можете бързо да коригирате досадна правописна неточност или да измененията словореда.

Преди това единственият метод да редактирате известие в WhatsApp беше като изтриете известието, да напишете ново и да го изпратите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР