Вече може да презаредите играта.Ubisoft анонсира поредния безплатен уикенд за

...
Вече може да презаредите играта.Ubisoft анонсира поредния безплатен уикенд за
Коментари Харесай

Играйте безплатно The Division през почивните дни

Вече може да презаредите играта.
Ubisoft анонсира следващия безвъзмезден уикенд за The Division. Той обгръща трите съществени гейм платформи: PC, Xbox One и PS4. И защото PC и конзолните уикенди не съответстват като време, в случай че притежавате подпора и PC, действително ще получите не един, а два безвъзмездни уикенда за игра. Заедно с това ще бъде извършена акция, по времето, на която играта получава огромно понижение на цената си.

За лични компютри, безплатният уикенд стартира през днешния ден и ще продължи до неделя в това число. За PlayStation 4 (изисква се PS Plus регистрация) и за Xbox One (изисква се Xbox Live Gold абонамент) свободният интервал ще трае от 13-ти до 16-ти този месец.

Отделно от това, от през днешния ден до понеделник, Standard и Gold изданията на играта получават сериозна отстъпка от 70% (в Uplay), в PSN -от 13-ти до 25 и в Xbox Live – от 11-ти до 20-ти. Прогресът ви в играта по време на безплатния интервал ще се придвижи в играта, в случай че решите да я закупите.

От през днешния ден стартира и битката за седмия щит, Talon, за който ще е нужно достигането на резултат от 3000 Commendation точки. Тези от вас, които ги имат, ще получат автоматизирано щита.

Новата акция на Ubi е част, несъмнено, от подготовката за огромния дебют на втората част на играта, който ще се състои напролет на идната година. The Division 2 ще ви води от „Голямата ябълка“ към Вашингтон, с цел да продължите битката с хаоса, настъпил в резултат на мистериозната вирусна офанзива над страната и настъпилите вълнения. Преработен енджин, който да дава отговор на актуалния хардуер, нова история, врагове и другари, провокации и часове крепко занимания, ще ви чакат в новата игра, чиито дебют е в средата на март 2019.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР