Вече има официално обвинен за бруталното шесторно убийство в Нови

...
Вече има официално обвинен за бруталното шесторно убийство в Нови
Коментари Харесай

Мрежата завря: Наистина ли Росен Ангелов е касапинът от Нови Искър?!


Вече има публично упрекнат за бруталното шесторно ликвидиране в Нови Искър, само че това  не единствено не успокои буйните полемики по отношение на евентуалния причинител на зверството, които се водят в мрежата към този момент трети ден, само че ги разпали с нова мощ. 



Едни са уверени, че точно 56-годишният някогашен пандизчия, осъждан за обезчестяване, педофилия и други полови закононарушение, е оглупял от ревнивост, че някогашната му държанка е устройва живота си без него и в безразсъден ентусиазъм на отплата е избил цялото ѝ ново семейство.  

Други опонират, че е невероятно самичък човек, който знае какво го чака, в случай че отново влезе зад решетките, да изпозастреля половин дузина народ по-пъргаво от професионален убиец, да мести трупове из цялата къща и така нататък Те считат, че следите би трябвало да се търсят в не толкоз ясното минало и бизнес на Неделчо Юнаков, написа Блиц.
 

Ясно, е че всичко ще стане ясно, когато бъде хванат търсения къде ли не Росен Ангелов. 

Блиц разгласява част от мненията, които търсят истината за страшния призрачен сън:



Ньеее 04 Януари 2018, 15:13

Не може да бъде! Измества се въпросът! Пари и мафиотско възмездие. Курва, това единствено добавя на какво е способна и с какви хора се забърква. Пак за пари. Нека забележим Неделчо що за птица и за чие Данък добавена стойност на кого собствеността е обслужвал. Напомниха по какъв начин убиха човек по същата причина пред асансьор, само че тогава девойките наоколо, не пострадаха. Това, че някой е изнасилвач, надали значи, че ще стреля професионално като същински убиец в главите на цялото семейство. С този акт се затрива някаква значима информация, която се отнася за пари. На този експерт някой му е платил. Санитарят или пазачът, позната шизофреничка работи като такава, когато я накацат мухите и стане нападателна. Бащата, който ненадейно тръгнал на работа и момчето му останало при баба си... Това е по този начин нареченият избавен. Този, съобщил, че няма връзка... Много версии, само че изнасилвачът също е експерт, неговото оръжие е друго, този стрелец е бил доста добре насочен и е трябвало да си извърши задачата тъкмо и доста несъмнено! Защо му е на изнасилвача да убива? Защо не е имало празнична маса и вечеря?
 

ЯСНО Е, КОЙ Е УБИЕЦЪТ... 04 Януари 2018, 15:45

Продължавам да считам, че килърът е някогашен изоставен, прочувствено, а вероятно и финансово използван (или пък по-нов сегашен кандидат-)любовник, с много огромна възможност - бащата на убитото >>>само с един патрон в слепоочието и евентуално положено на леглото по-късно момиче<<< (ако са достоверни изнесените данни)... Достигането до този ужасяващ завършек на нещата допуска дълготрайни зловредни връзки сред него, и напусналите го жена и щерка, включващи непрекъснати обиди, практикуване на психическо и физическо принуждение, следене, закани (от негова), а евентуално и финансови злоупотреби (от тяхна страна)... Може да се допусна също, че откакто след това те двете намират нов живот, ново семейство и неотдавна добит нов дом, надалеч от него, с проява на благополучие и обич в обществените мрежи, у бъдещият палач назрява концепцията за жестоката разпра и заличаване на всичко това... Със сигурност е потърсил и след това намерил новия дом на фамилията - следял ги е, огледал е региона, намерил е място за настаняване и престой... Живял е известно време в близост, озлобявал се е, възнамерявал е и се е нахъсвал... Може и той да е счупил стъклото на колата, малко преди настъпването на новата година и несъмнено се е обадил и им е споделил, че е наоколо, и че ще ги изтреби всичките...... Може би по тази причина са извикали и момчето от работа, тъкмо преди среднощ (ако това дава отговор на истината)... Затова и думите - " може и да не се върна в никакъв случай "... Те са знаели, очевидно е имало закани и преди, само че не са и вярвали, че действително ще се стигне до това... До такова грубо ликвидиране - сигурно осъществено от умопобъркан...

Червения ДЯДО 04 Януари 2018, 19:10

Ехххх, нашите полицаи анализатори и психиатри, приказваха нещо да експерти, за сръбската или албанската мафия. Колко надалеч са били от истината, тия полицаи дето ги канят непрекъснато по разните канали, а то както постоянно, ставало дума за една шафрантия, и нейния тъпкач.. 

Не се връзва 04 Януари 2018, 21:51

Нещо не се връзва! Всичко е натамънено досега с извеждането на Кети и воденето й в готата. Защо му е на Росен да го прави. за какво не я е умъртвил дружно с другите. Защо ще рискува някой да ги види, тя да скочи в придвижване от джипа, някой комшия да ги види. Не се връзва!

 

Шерлок Холмс 04 Януари 2018, 22:14

Точно. Та тя е можела да извика, качвайки се в джипа, да я видят съседи и преминаващи и тя да даде знак, че е в заплаха. Едва ли към този момент се е страхувала за живота си, в случай че е вярна кървавата картина преди този момент, в дома ѝ. Той е умъртвил единственото ѝ дете, умъртвил е болната ѝ майка, умъртвил е обичаният ѝ мъж, а тя ще мълчи, с цел да избави към този момент безсмисления си живот. По-скоро е тъкмо противоположното. Би крещяла, подивяла от това, което се е случило пред погледа ѝ. Била е в потрес. Когато човек е в потрес, не може да управлява вярно страстите си. Страхът е отстъпил място на отчаянието от изгубените близки хора. А и неналичието на празнична софра е доста необичайно. Двамата мъже са били в кухнята, може да са готвели, само че е било към този момент малко преди среднощ. Хората сядат край масата, най-късно към 20:00 часа, че и по-рано.
 

ponti 04 Януари 2018, 18:31

Човек, който си сменя местожителството постояно значи, че гледа да не го заловен. Ако е утрепал 6 индивида и е имал 48часа гратисен интервал, дали ще си стои в къщи в прилежащото село? Трябва да е мегатъп или вманиачен да не се е изчесал от България изобщо... хваща си самолета и пушек, пушек, пушек да го няма.. Милиционерите им е сложена задача да завършват със случая оптимално бързо, че другата седмица идват чужденците..

Lia Alexandrova, Sofia, Bulgaria

В предходната публикацията се споделяше, че този е съден през 80-те години! Т.е. преди близо 30 години. И фотографията евентуално е оттогава. Дълбоко ме съмнява, че 56-годишен може да убие самичък 6 души + немска овчарка, която му е скочила, да мести телата, да прикрива следи. Още повече ме съмнява, че някой, който деликатно е възнамерявал тази кланица няма да възнамерява бягството си. Телата бяха открити на 2-ри вечерта - два дни след убийството. Той през тези два дни в гората ли е клечал - за всеки случай...
 

бай Ставри 04 Януари 2018, 19:02

Ако става дума за " бело ", то тъкмо подобен " причинител " ще е подобаващ!

Deni Bidzhova От 4 година?

Не съм сюрпризирана - няма по какъв начин АЗ да въртя подобен бизнес и да не съм до през днешния ден на мрачно. По мотив на упреци към мен от някакви наивни " коментатори ", ще кажа, че без да съм следовател, логиката и интуицията след сглобяване на този ужасяващ пъзел, ми подсказваха, че не е допустимо да не бъде този татуиран и с крив нос Неделчо, вметнат в схемите най-много с дрога. И несъмнено, покровителстван от някой си:) Не е допустимо никой от околните му да не е знаел или най-малко подозирал, че няма по какъв начин да разполагат с доста пари, коли и така нататък.ако не прави противозаконни неща. И надлежно откакто не е бил правилен, следва патрон. Такъв живот нагарча най-после, откакто е бил толкоз сладостен. Остава да се разбере, само че надали, кой е бил свръзката, кой е бил прецакан.

abv 04 Януари 2018, 19:45

Много по-логична версия от предходната, че някакъв 60-годишен дядка, съден преди 30 години, се заредил като Рамбо с 20 пълнителя и един Калашник за всеки случай и самичък сам избил цялото семейство, заедно с бабата и непознато момче, размятвал ги нагоре-надолу и по-късно отишъл в близката пещера... В Нови Искър пък никой не е чувал за този изтъкнат техен съгражданин...

 

Нека и читателите на " Петел " да изразят своето виждане в коментар!

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР