Вече един месец 45-годишна жена се бори за живота си

...
Вече един месец 45-годишна жена се бори за живота си
Коментари Харесай

Роднини на простреляната до Петолъчката жена търсят помощ

Вече един месец 45-годишна жена се бори за живота си в Сливенската болница, откакто беше простреляна от мъжа, с който е живяла. Стрелецът от Трапоклово се опита да убие и собствен комшия, след което се самоуби с ловната си пушка.

Снимка: bTV

Синът и дъщерята на простреляната – Таня и Красимир – описаха пред bTV, че майка им е получавала закани месеци преди страшната покруса.
Мъжът, прострелял жена си, я заплашвал с ликвидиране месец по-рано Много преди този момент Радост се оплаквала, че Петър я бие и тормози
Дъщерята е търсила помощ от полицията, само че, по думите й, не са й помогнали с нищо.

Снимка: bTV

45-годишната Радост Куртева и 64-годишният Петър Маринов живеели дружно от две години. Жената била вдовица, неговата брачна половинка също умряла. Пред свои колежки Радост се оплаквала, че мъжът я заплашва с ликвидиране.
64-годишен мъж стреля по жена си и собствен комшия, след това се самоуби Простреляните са откарани в болница в сериозно положение
На 6 май Петър отишъл да търси Радост в дома й, само че тя видяла, че носи пушка и се обадила на тел.112. Според полицията това я избавило.

Снимка: bTV

Във съдбовната заран на 12 май мъжът влезнал в заведението на Петолъчката, където жена му била на работа и стрелял по нея пред очите на личния състав и клиентите, дъщерята на Радост чула изстрелите по телефона.

Снимка: bTV

Братът и сестрата се обърнаха със вик за помощ, тъй като нямат финанси за интервенциите на майка си, която е в устойчиво положение, само че е обезобразена и не може да живее естествен живот към този момент.

Таня изясни, че е напуснала работа, с цел да се грижи за майка си, която не може да върви и да яде независимо. Красимир пък се е върнал от Германия, с цел да оказва помощ с каквото може, само че също няма работа.

Вижте още какво описаха роднините на потърпевшата във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР