„Вече е време да се замисляме дали наистина не ни

...
„Вече е време да се замисляме дали наистина не ни
Коментари Харесай

Бижутера: Левски ще изкара добри пари от Уелтън

„ Вече е време да се замисляме дали в действителност не ни би трябвало съвременен стадион, който да ни разреши да реагираме в такива ситуации”, бяха първите думи на Христо Йовов пред „ Мач Телеграф” след дербито сред Левски и ЦСКА.

„ Един стадион, който има козирка на всички места, ще притегли и повече аудитория. Да не приказваме за изискванията за играчите. Трябва да се питаме дали да продължаваме да обръщаме тил на тази тема”, добави той.

„ Това бе дуел, в който трябваше да забележим две разнообразни тактики за развиването на даден клуб. Едните залагат на чужденци и високи заплати. Другите пък на българи и по-ниски хонорари. Не можахме обаче да забележим кой от тях е по-правилен и по-успешен. Условията не го позволиха”, сподели още Йовов.

„ Левски за мен сподели много добра игра, нищо че се приказва, че ЦСКА е заслужавал повече успеха. Да, имаха три чисти положения, само че пък в много моменти „ сините” стояха много по-добре от тях на терена. Изненадаха ме, че това не се промени, когато останаха с 10 души. Трябва да отбележа трима футболисти, които ми направиха усещане. Първият е Уелтън. Мисля, че има нужните индикатори да се развие и Левски да вземе положителни пари от него, откакто го продаде. Другият е Краев. Справи се добре, като се изключи последните 10-15 минути, когато отпадна физически. В това число поставям и Кордоба”, приключи Бижутера.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР