Вече е октомври, отдавна оставихме сандалите в някой шкаф, шаловете

...
Вече е октомври, отдавна оставихме сандалите в някой шкаф, шаловете
Коментари Харесай

8 романтични филма, които ще ви накарат да повярвате в истинската любов

Вече е октомври, от дълго време оставихме сандалите в някой долап, шаловете стават все по-дебели, също както одеялото, с което се завиваме, когато се сгушваме на дивана с пуканки и обичан филм.

Едва ли има по-подходящо време от идните мрачни и дъждовни дни за няколко часа релакс в компанията на сантиментални филми. Благодарение на , няма потребност да дебнете какво дават сега по малкия екран или да следите кино афиша. Достатъчно е да си извършите нещо топло и да се отпуснете пред екрана.

Благодарение на платформата на ЕОН се насладихме на някои сантиментални и забавни филми, които ще стоплят сърцето ви и ще ви накарат да повярвате в същинската обич и щастливия край, за които всички мечтаем.



Те са като модерни приказки, които припомнят, че откровените и красиви връзки сред хората към момента съществуват.  В тях има от всичко – любовни триъгълници, морални алтернативи, съревнование, майчина любов и доста обич. 

Не пропуснахме и някои коледни филми, които ще ви настроят на вярната вълна за вълшебния сезон, който наближава.

Съпруга непредпазливо “

Ема (Ума Търман) е на път да се омъжи за Ричард - идеалния мъж за нея . Точно преди сватбата обаче тя с смут открива, че към този момент е омъжена за Патрик - обаятелен, само че безконтролен пожарникар. Любовният триъгълник е чудесна причина за една вълнуваща история, а присъединяване на чаровниците Колин Фърт и Джефри Дийн Морган ще ви накара до последно да се чудите кого бихте избрали на мястото на Ема.

 филми ЕОН iStock

„ Най-дългата седмица “

Вечната алтернатива за това кое е по-важното – другарството или любовта, тук е показана по занимателен и покъртителен метод. Останал опустошен и безприютен след развода на богатите си родители, Конрад (Джейсън Бейтман) се мести при остарелия и другар Дилан (Били Кръдъп) и най-сетне среща дамата (Оливия Уайлд) на фантазиите си – единствено с цел да разбере, че тя към този момент излиза с неговия другар.

Открийте останалите

Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от  , на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове.  Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР