Вече две или три седмици функционираме в ситуация на най-странното

...
Вече две или три седмици функционираме в ситуация на най-странното
Коментари Харесай

Радостин Василев: Борисов се чувства като Батман и ще загърби ролята на Зайко Байко

Вече две или три седмици действаме в обстановка на най-странното и комично държавно управление. Тази коалиция на омертата и имунитетите. Борисов се усеща като Батман и ще загърби ролята на Зайко Байко. Това съобщи в Народното събрание самостоятелният народен представител Радостин Василев.
" Борисов излиза сутринта и изяснява по какъв начин нямало сглобки, по какъв начин Лена Бориславова пишела смс-и. Нямало сделки за болшинства. Много им бил прекрасен законът за КПКОНПИ, което не е по този начин. ПП-ДБ нямат болшинство и действат, като патерица, която се употребява, с цел да бъде изпран Борисов ", добави той.

Според Василев, като не влязоха в зала ПП-ДБ са помогнали да се изберат разпоредбите за избор на управление на Българска народна банка, НЗОК и Сметната палата.

" Отстрани наподобява, че тези хора или не схващат по какъв начин действа властта и по какъв начин работи Народното събрание или вършат всичко допустимо със своята тотална несръчност да създадат по този начин, че Борисов да може да ръководи в Народното събрание със своите плаващи болшинства. ПП-ДБ са национални предатели. Те се трансфораха в държанка на ГЕРБ. Забранената обич свършва трагично ", приключи Василев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР