Вече две години истински очаквах да ни покажат как се

...
Вече две години истински очаквах да ни покажат как се
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Бургас: ПП искат да влязат в парламента, за да пазят това, което са успели да заграбят

Вече две години същински чаках да ни покажат по какъв начин се строи. Дойдоха с обещанието за 4 автомагистрали, тунели. Спряга Хемус, Струма, стопираха обхода за Поморие. Две години нищо. Причина за незавършените обекти е безхаберието. Те се провалиха във всичко. Мина целият туристически сезон и хората вместо да употребяват обхода на Поморие влизаха в града и го задръстваха. Очаквахме да забележим по какъв начин се строи вярно две години не се строи нищо. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на обиколка в Бургаска област.

Морето е държавна благосъстоятелност. Кирил Петков и Асен Василев за година и половина не знаят, че и във Варна има нефтено пристанище, добави той.
 
Във вчерашния ден видях няколко души, двамата са били на водещи позиции до неотдавна, а другият - сега на такава позиция. Премиерът Гълъб Донев през вчерашния ден се гърчи и се пробва да отбрани " Газпром ". Не би трябвало да го прави, не би трябвало да има никакво връщане към " Газпром ", съобщи изрично Борисов.
 
Другите, Кирил Петков и Асен Василев пазят " Лукойл ", късат си ризите. Ако видите корабите, които карат петрол, ще видите, че те са на " Литаско ". Ние даваме две решения. Имаме и трето, само че ще си го запазим, когато дойдем да управляваме, разясни някогашният министър председател.
 
Ако се подготвяте по-добре, ще можете по-лесно да ги изобличавате, когато приказват нелепости. Делян Добрев мазоли хвана на устата да изяснява. Отидете и проверете - същински ли са фактурите - и когато те отоново стартират да приказват, покажете им фактурите и им кажете: " Не ми приказвайте врели-некипели, ето ги фактурите ", акцентира някогашният министър-председател.
 
Много от българите схванаха, че тази тежка зима, която се задава - ето през днешния ден имаме още веднъж голяма цена на тока - в случай че не бяхме поставили таван, всичко щеше да банкрутира. Много анализатори приказват за повдигане на налозите. Ние сме срещу, ние сме за опазване на плоския налог, само че би трябвало да се орежат разноските, предложи водачът на ГЕРБ. 
 
Министър Велкова през вчерашния ден отговори на всички риторични въпроси, които ние задавахме. А Гълъб Донев приказва за нов заем - 6-7 милиарда Питайте в този момент Асен Василев. Ако бях публицист щях да попитам - кой взима заем по 500 млн. на седмица, заплаща лихви, единствено с цел да афишира остатък, съобщи Борисов. 
 
Догодина ще са нужни нови 8-9 милиарда, забравете еврозоната. Затова би трябвало да знаете - Политическа партия към този момент не ги броя - тяхната цел е да влязат в Народното събрание, с цел да пазят това, което са съумели да заграбят през този интервал. 
 
Росица Велкова го сподели - следва финансов апокалипсис, ще се задейства и процедурата за свръхдефицит. Вчера видяхте по какъв начин се пазят ползите на " Газпром " и " Лукойл " от двете им лобита, а финансовият министър сподели, че би трябвало да се готвим за нови, големи заеми, добави Бойко Борисов. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР