Вече дни наред Даниел Златков се тресе от страх в

...
Вече дни наред Даниел Златков се тресе от страх в
Коментари Харесай

Даниел Златков пред развод, жена му бясно го ревнува

Вече дни наред Даниел Златков се тресе от боязън в Къщата на „ ВИП Брадър ”, а нежната половина от съквартирантите му в допълнение нагнетява ситуацията му. Футболистът бе упрекнат от по-младите дами в шоуто, че се е държал прекомерно фриволно за привързан мъж. Той партнирал предизвикателно на танцьорките, които се включиха в ергенското празненство на младоженеца Дани Петканов, научи HotArena.

Жененият благоевградчанин в допълнение се тормози от думите на Джулиана Гани и най-много от тези на Енджи Касабие: „ Мога да ти кажа, че в случай че съм ти жена, в никакъв случай няма да приказвам с теб и да те виждам. И от 10-ия етаж ще те мятам! ”. 

Малко по-късно стана ясно, че рецензиите на дамите не са единствената причина за терзанието на Дани Златков. Тревогата дали жена му Агнес ще го пусне в дома им след шоуто си има предистория, показа Антон Стефанов, който откакто завърши присъединяване си в риалитито се върна като коментатор в предаването „ На кафе ”. Той имал и значимата задача да успокои дамата на Дани Златков незабавно, щом излезе от Къщата, написа " Уикенд ".

Случило се в една от последните съботи, в които всеки родител в шоуто се вижда с децата си. Сред е и футболистът. За разлика от съквартирантите си обаче той излязъл сломен от изповедалнята откакто се срещнал със сина си Марио, който е на 7 години, и щерка си Адриана, която много по-малка.

„ Момчето му е споделило: „ Ние знаем с мама ти какво си правил преди „ ВИП Брадър ”! Аз си потеглям и не желая да бъда повече с теб. И не те желаеме повече у дома! ”, описа Антон Стефанов и добави каква е повода за реакцията на дребния Марио. Седмици преди „ ВИП Брадър ” някаква дама, „ другарка ”, видяла Дани Златков в столичния квартал „ Гоце Делчев ” с две дами. Съобщила на брачната половинка му, която естествено се тормозила и ядосала, още повече, че няма опция да чуе гледната точка на мъжа си, до момента в който той е в шоуто.

„ Впоследствие Дани ми изяснява, че той е бил с неговата братовчедка Калина и с нейна приятелка… Той беше в действителност сломен от цялата история със сина му, който си потегли и изобщо не искаше да приказва повече с него. Обадих се на Агнес и й обясних. Но по принцип те са имали някакви съществени несъгласия, когато той излиза самичък, когато върви на лов. Дано да съумеят да спасят брака си ”, обясни Антон Стефанов.

В редките си медийни изяви до преди „ ВИП Брадър ” Агнес Златкова е признавала, че е ревностна, само че напълно не следи изкъсо мъжа си. Просто го разпитвала в детайли, когато той се прибирал у дома след излизане с другари или пък когато ходел на лов. В случая драмата е към този момент в предишното и то с помощта на Антон Стефанов, който изиграл значимата роля за успокоението на Агнес . Иначе съгражданите, а и близкото обграждане на фамилията, надали позволяват съществено провинение на Дани Златков.

Причините са явни. Жената, която е дарила футболиста с две деца, е изумителна хубавица и двамата са дружно още от учебно заведение. Именно там припламват първите искри. Първата крачка, естествено, направил Дани Златков. Макар да били сигурни обаче, че са разкрили огромната обич още преди да завършат междинното си обучение, двамата трябвало да преминат през много трудности, с цел да се радват на щастливото семейство, което имат през днешния ден.

Дани Златков вижда за първи път бъдещата си брачна половинка и майка на две деца в учебно заведение. Агнес е по-малка с 2 години, само че това не му попречило да я припознае като огромната си обич. Все отново връзката им почнала с другарство. Вероятно и по тази причина Агнес не се отказала от фантазията си да продължи образованието си в Италия. Родителите й създали всичко допустимо да й оказват помощ и един ден тя отпътувала. „ Имах проекти да изучавам там в университет. Отидох за една година в началото, с цел да науча езика. Записах се в едно учебно заведение за чужденци. След като към този момент научих езика се върнах. Не продължих с университета ”, споделяла е Агнес при една от дребното си медийни изяви дружно с мъжа си. 

Докато била в Италия, връзката й с Дани се засилила. Разстоянието засилило любовта им и двамата непрестанно пътували, с цел да се видят. Дани, който към този момент бил стартирал футболната си кариера, употребявал всяка опция, с цел да отлети за Италия. Агнес също се прибирала постоянно. В един миг решили, че повече не могат да не престават по този начин, защото и двамата изживявали тежко разделите. Агнес се върнала. Първоначално родителите й разколебани поради решението й, защото мечтаели да я видят с италианска тапия за висше обучение. В последна сметка я подкрепили, още повече като знаели мощна е любовта й с бъдещия им шурей.

„ Решихме да имаме дете и тя остана в България ” , сбит е бил Дани за това време. Той е кавалерства на Агнес на абитуриентския й бал през 2010 година като ученичка на „ НХГ – Благоевград ”. Светската им изява като двойка е отразена от районната преса. Малко по-късно се ражда синът им Марио. Сватбата е през 2013 година „ Не желаех да съм бременна младоженка и до момента в който вляза във форма мина много време ”, казвала е Агнес, която подарява обичания си Дани с щерка Адриана през 2015-а.

Красавицата е споделяла и, че изобщо не е футболна фенка: „ Гледам го, когато мога да отида на стадиона, другояче по тв приемника доста рядко ”. Тя и рядко излиза с Дани. Просто избира домашния уют, а и грижите за двете им деца. Това, че не го държи изкъсо, напълно не значи, че не го ревнува. „ За страдание доста го ревнувам. Не му отегчавам. Чакам го да се прибере и тогава стартирам да го подпитвам за всичко ”, признавала е с усмивка Агнес, която през днешния ден работи като маникюристка.

Иначе е подчертавала, че няма никакви терзания от фенките на мъжа й. Той пък е допълвал, че е привикнал и изобщо не му пречело да дава отговор на доста въпроси. Самият той също е малко ревностен, само че към този момент не е имал мотиви да прояви тази си страна от характера. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР