Вече четвърта година Ани Цолова не е на екран и

...
Вече четвърта година Ани Цолова не е на екран и
Коментари Харесай

След слизането от екран: Ани Цолова обедня, подкара трошка

Вече четвърта година Ани Цолова не е на екран и отсъствието й от малкия екран се е отразило на стандарта й на живот, видя HotArena.

Фотографите на Ретро уловиха журналистката зад кормилото на остарял автомобил, закупен за не повече от 8-9 хиляди лв.. Докато беше в Нова ТВ Цолова изкарваше толкоз единствено за месец. Фордът втора употреба, с който някогашната телевизионерка се придвижва сега, е фамилна кола за нея и брачният партньор й Васил.  Двамата не престават да разделят един покрив макар трусовете в брака им през годините. Цолова и мъжът й бяха видяни да се прибират в имението им в столичния ВИП квартал Драгалевци, което екс водещата купи до момента в който към момента беше на щат в Нова телевизия, за над 400 хиляди лв..

Палатът към този момент е прикрит зад висока дървена ограда, с цел да се радват Ани и фамилията й на цялостно усамотение в парцела си. Любопитна детайлност е, че вместо Васил да ръководи фамилния им автомобил, тя сяда на шофьорското място. От край време се знае, че в тяхното семейство царува матрирхат и амбициозната журналистка в действителност дърпа конците в брака им. Операторът Васил даже дълго време беше незает и всички отговорности бяха легнали на плещите на жена му. 

Сега брачният партньор на Цолова е неин съучастник във компанията. Откакто напусна Нова ТВ, Ани се занимава със семинари и образования по медийни науки, както и с образуване и снимане на рекламни акции на разнообразни компании. Двамата с Васил са дружно и вкъщи, и на работа. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР