Вече близо месец от руската инвазия в Украйна президентът Володимир

...
Вече близо месец от руската инвазия в Украйна президентът Володимир
Коментари Харесай

Как ликът на Володимир Зеленски се озова върху възглавниците на много дами

Вече близо месец от съветската инвазия в Украйна президентът Володимир Зеленски приканва за поддръжка Европа и света.

Уморен, само че таящ вяра, облечен в камуфлажна тениска, той се трансформира в знак на украинската опозиция. Ежедневно посредством обществените мрежи той вдъхва кураж на народа си, озовал се под натиска на съветската войска. Със силата на несломимия си дух и национализъм той потвърди, че украинците имат воля и че любовта им към родината е най-висшият дълг, за който си заслужава да се борят.



Снимка: Стопкадър/видео, molatv.news/Instagram

Неслучайно се трансформира в любим освен на народа си, само че и на милиони хора по света, и най-много на дамите. Това го потвърждават огромна част от дамите в Чехия,свидетел за което е дизайнерът Томаш Бринек.

Впечатлен от въздействието, което Зеленски има над женските сърца, специалистът е захласнат от концепцията да сътвори възглавници с лика на украинския президент. Резултатът е впечатляващ – след продажбата им се събира внушителна сума за потърпевшите от войната.

Ефект, дължащ се на несъмнено мощния интерес най-вече от страна на женската част от популацията на Чехия. Явно благосклонностите им към Зеленски се оказват толкоз огромни, щом толкоз доста от тях вземат решение да си набират лика му, гедащ ги от възглавниците им всяка вечер.

„ Много хора, най-вече от нежния пол, го възприемат като секссимвол, по тази причина и започнах да върша възглавниците, с които да наподобява като че ли той е в леглото им “, изяснява шеговито дизайнерът.

Инициативата на Томаш с лимитираната серия възглавници събира 420 000 крони (18 900 долара) за щедрост. Оказва се, че планът е повече от сполучлив, което е и причина дизайнерът още веднъж да да запретне ръкави и да се заеме с производството на втора партида, написа „ Ройтерс “.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР