Вече бившият защитник на Реал Мадрид - Серхио Рамос потъна

...
Вече бившият защитник на Реал Мадрид - Серхио Рамос потъна
Коментари Харесай

Серхио Рамос през сълзи се сбогува с Реал Мадрид

Вече някогашният бранител на Реал Мадрид - Серхио Рамос потъна в сълзи по време на формалната разлъка сред него и " белия балет ".

Сърцатият защитник не пропусна да благодари на всички, които са били до него във всичките му 16 години в състава на испанския гранд. Рамос получи подарък от президента на мадридчани Флорентино Перес - значка от злато и брилянти на Реал Мадрид.

" Дойде най-трудният миг в живота ми. Никога не съм имал подготвеност да кажа " довиждане " на Реал. Няма по какъв начин да не съм прочувствен. Благодаря на татко ми, благодаря на Бог, че имам ужасно семейство.

Благодаря и на тях, че постоянно са били с мен, както и на всички вас. Благодаря на клуба, на президента, на моите треньори и съотборници. Без тях нищо нямаше да е допустимо. Благодаря на Реал Мадрид - постоянно ще те нося в сърцето си.

Емоционален съм, тъй като прекарах доста години тук. Благодаря на почитателите, които постоянно са ме подкрепяли. Тук виждам всички трофеи, които са извоювани с доста труд.

Това беше страховит стадий от моя живот. От цялото ми сърце благодаря на всички. Това е по-скоро сбогом, а не довиждане, тъй като действително или късно ще се върна ", сподели Рамос.
 Реал Мадрид разгласи раздялата със Серхио Рамос
Реал Мадрид разгласи раздялата със Серхио Рамос

Това ще стане в четвъртък, в 13:30 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР