Вече бившият директор на Изпълнителна агенция Автомобилна администрация Дамян Войновски

...
Вече бившият директор на Изпълнителна агенция Автомобилна администрация Дамян Войновски
Коментари Харесай

Николай Колев-Босия не се страхува, че ще го съдят за клевета

Вече някогашният шеф на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " Дамян Войновски разгласи преди дни, че е наел юристи и ще заведе две каузи против Николай Колев-Босия. Общественикът стартира гладна стачка, като част от битката си против подправените шофьорски книжки, които водят до доста жертви и ранени по пътищата.

Николай Колев отговори пред бТВ, че не се опасява, тъй като има доказателства. „ Аз разполагам с документи за лицето Войновски. Разполагам със очевидци. Ще потвърдя правотата си в съда. Всеки ден избиването на бъларите продължава, до момента в който се търпи тоя министър и това министерство в тоя му тип. Техните съучаствници в избиването се назовава бъларски Парламент, който шикалкави и отхвърля да в профил от пост министър Московски ", съобщи Босия.

Гладната стачка на Босия продължава 65 дни, към този момент мъчно напуща дома си, а пред блока му непрекъснато дежури кола за спешна помощ от Правителствена болница. „ През по-голямата част от времето съм в леглото. Стоя седнал да кажем в границите на 10 минути, след което отново би трябвало да си легна, само че въпреки всичко съм учудващо добре. Разбира се, част от индикаторите ми са много ниски. Включително и кръвната захар, само че мен това не ме смущава, защото аз предваритело съм бил наясно какво и по какъв начин ще се случи и какво ще стане ", споделя Войновски.

Протестиращият отхвърля обвиняванията, че се храни скрито. „ Глупости пишат. Аз съм свиканл на тези неща. И едно време, когато бях самичък, за мен се пишеше какво ли не. Мен това надълбоко не ме интересува, тъй като аз знам пропагандата и на Българска комунистическа партия, и на Мафията. Знам по какъв начин работи. Но до момента в който Българска комунистическа партия най-малко имаха някаква идеология, имаха някакви правила, колкото и идиотски да бяха - имаха. Мафията няма правила. Те знаят, че тълпата приема и едното, и другото ", уточни Босия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР