Вече 8 дни след свалянето на председателя на парламента Николай

...
Вече 8 дни след свалянето на председателя на парламента Николай
Коментари Харесай

Георги Свиленски: БСП няма да подкрепи френското предложение

Вече 8 дни след свалянето на ръководителя на Народното събрание Николай Минчев новата коалиция няма претендент за ръководител на българския парламент нямат и желание да вършат и държавно управление. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски на брифинг в Народното събрание.

“Новото болшинство ГЕРБ, Държавно стопанско предприятие, Има Такъв Народ и “Възраждане” хвърлят страната в хаос”, показа депутатът.

По думите му през днешния ден трябваше да бъде признат закона за европейските средства.

Той дъплони, че през днешния ден е трябвало да бъдат признати и процедурните правила за избор на ръководител на КПКОНПИ, както и да бъде определен ръководител на българския праламент.

“Тези хора си играят с държавата”, твърди ръководителят ПГ на Българска социалистическа партия.

" Вчера във външната комися съвещанието, на което трябваше да бъде прегледано френското предложение по случай Северна Македония, бе провалено от болшинството на възобновление ГЕРБ, Държавно стопанско предприятие, Има Такъв Народ и “Възраждане”. Докато не бъдат изпълнени изискванията, сложени през 2017 година, Българска социалистическа партия съобщи, че няма поддържа предлагането ", сподели Свиленски.

Депутатът бе безапелационен, че " от Българска социалистическа партия няма да предадем българските национални ползи и ще ги отстояваме докрай”.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР