Вчерашният ден представляваше истинска наслада за сетивата, след като се

...
Вчерашният ден представляваше истинска наслада за сетивата, след като се
Коментари Харесай

Програма за сряда: Стават ясни последните четвъртфиналисти на Ролан Гарос!

Вчерашният ден представляваше същинска приятност за сетивата, откакто се състоя епизод №59 на тенис класиката сред Рафаел Надал и Новак Джокович, която изцяло оправда упованията и се трансформира в следващия мач за историята. След повече от четири часа яростна борба за всяка точка и първокачествен тенис Матадора детронира международния №1, сломявайки съпротивата му в четири елементи.

Днешната стратегия обаче, въпреки и не толкоз зрелищна, също не е за подценяване, защото също ще ни предложи набор от непредвидими конфликти с присъединяване на най-хубавите в света. Първоначално ще се състоят последните два четвъртфинални мача при дамите, като в първия от тях ще бъдат опълчени две рускини - Вероника Кудерметова и Дария Касаткина, а след тях на корта ще излезе международната №1 Ига Швьонтек, чиято съперничка ще бъде Джесика Пегула.

Непосредствено по-късно е ред да забележим в игра сегашния международен №7 Андрей Рубльов и някогашния №3 Марин Чилич, който в предходния кръг в профил втория подложен Данили Медведев. Вечерната сесия пък е непокътната за Каспър Рууд и 19-годишната сензация Холгер Руне, който спря стремежа на Стефанос Циципас, елиминирайки го още в осминафиналите.

Програмата за Ден 11 в Париж:

Корт " Филип Шатрие " (начало 13:00 часа):

1. Вероника Кудерметова - Дария Касаткина

2. Ига Швьонтек - Джесика Пегула

3. Андрей Рубльов - Марин Чилич

4. Каспър Рууд - Холгер Руне (не преди 21:45 часа)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР