Вчера в серия от репортажи Блиц показа на читателите си

...
Вчера в серия от репортажи Блиц показа на читателите си
Коментари Харесай

Брожение в мрежата заради странна дата в некролозите на убитите в Нови Искър!


Вчера в серия от репортажи Блиц сподели на читателите си какво се случва в Нови Искър - градът, над който като че ли тегне черна поличба, поради многото убийства и нелепи смъртни случаи, разиграли се там от началото на годината. Медията ни разкри каква небивала тайнственост витае към погребението на Кети Кюхова. В просторен репортаж показахме и  странния интерес към Къщата на ужасите в Нови Искър, както и първа диря за бащата на Нанси.

На портата на Къщата на ужасите се вижда окачен некролог. На черния лист написа за гибелта на Неделчо Юнаков и сина му Георги. В мрежата обаче незабавно стартира ново недоволство. Читателите масово задават въпрос, който сякаш е следващата тайнственост към зверското ликвидиране, което извърши Росен Ангелов.



А точно " Защо откакто стана ясно, че всичките шест жертви на всеобщия палач са премахнати още на 31 декември 2017 година, а полицията откри телата им на първия ден от новата 2018 година, на некролозите им написа, че са умряли на 02 януари 2018 година? ". " Бог знае кой ги е отпечатвал и по чия поръчка ", стартират мненията под публикациите. " Вероятно тогава им е публикуван смъртният акт ", размишлява пък различен четец на медията ни. Защо тъкмо тази дата е упомената на жалейките по този начин и не излиза наяве. Но едно е ясно - хората питат и желаят отговор.
 





Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР