Вчера в РУ Кюстендил са образувано досъдебно производство за престъпление

...
Вчера в РУ Кюстендил са образувано досъдебно производство за престъпление
Коментари Харесай

Заловиха таксиметров шофьор с цигари без бандерол в Кюстендил, и още....

Вчера в районно управление (на МВР) Кюстендил са формирано досъдебно произвеждане за закононарушение срещу данъчната система. При осъществена инспекция на л.а. „ Пежо “/такси/, ръководен от 61-годишен лидер, чиновниците на реда са разкрили 60 кутии/1200 къса/ цигари без български акцизен бандерол. Акцизната стока е конфискувана, по случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.

Вчера дупнишки служители на реда са задържали 25-годишен мъж за владеене на наркотично вещество, инспекцията е осъществена на ул. “Патриарх Евтимий “ в Дупница. От младия мъж е конфискувано пликче със суха листна маса, която е реагирала при направения тест на канабис. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница, известен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско произвеждане е формирано в районно управление (на МВР) Кюстендил за незаконно навлизане в непознато МПС. 34-годишен мъж от с. Копиловци е направил опит за навлизане в л.а. „ Тойота “ на ул. „ 19 февруари “ в Кюстендил, арестуван е от служителите на реда на място. За случая е известен дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР