Вчера в Англия се изигра един от определяните като пряк

...
Вчера в Англия се изигра един от определяните като пряк
Коментари Харесай

Артета с нови провокации край тъчлинията по време на дербито, Де Бройне не му остана длъжен

Вчера в Англия се изигра един от определяните като директен конфликт за купата дуел, а в него Манчестър Сити надви с 3:1 и нанесе първа домакинска загуба на Арсенал от началото на шампионата. “ ”Гражданите ” откриха резултата посредством Кевин де Бройне в средата на първата част, само че Букайо Сака съумя да изравни от дузпа в края на полувремето. Шампионите обаче нанесоха своя удар след почивката и стигнаха до трите точки с попадения на Джак Грийлиш и Ерлинг Холанд.

Една от най-коментираните и забавни обстановки обаче се развихри точно сред Де Бройне и мениджърът на лондончани Микел Артета в края на първата част, когато белгийският плеймейкър искаше да извърши бързо тъч, с цел да опитат той и неговите съотборници да стигнат до ново попадение пред почивката, само че това му предпочитание бе осуетено от испанския ментор, който изрита кълбото надалеч и се опита да забави подновяването на играта. Това вбеси Де Бройне, който пък на собствен ред го изблъска и двамата влязоха в пререкания. Халфът даже размаха пръст на Артета, казвайки му нещо яростно, само че не излиза наяве какви реплики си разменят. 

Мениджърът на Арсенал е измежду най-обсъжданите тематики през сезона и той на няколко пъти се забърка в кавги с рефери край тъчлинията, а също по този начин е мощни подложен на критика от публицисти поради невъздържаното си държание, които постоянно са определяни като целенасочени опити за влияене върху съдийски решения или изцяло върху логиката на психиката на развиване на сблъсците.
 Манчестър Сити смъкна Арсенал от върха след шампионско второ полувреме на Манчестър Сити смъкна Арсенал от върха след шампионско второ полувреме на " Емиратс "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР