Вчера в 17:05 ч. е съобщено за горящ двигателен отсек

...
Вчера в 17:05 ч. е съобщено за горящ двигателен отсек
Коментари Харесай

Тежко начало на новия месец: Огнеборците гасиха 8 пожара във Варна и областта на Баба Марта

Вчера в 17:05 ч. е обявено за пламнал двигателен отсек на микробус, находящ се на ул. „ Неофит Бозвели “ във Варна. Изпратена е една пожарна, само че до идването на екипа горенето е погасено от жители, оповестяват от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи.

Служителите са обезопасили автомобила – микробус „ Фиат Дукато “, унищожени са към 2 м. ел. кабели, хипотетична причина за възникването – късо ел. съединяване.

По-рано, малко преди 15 часа, е станал пожар в комин на жилищен блок в гр. Провадия, кв. „ Север “. На място е изпратен екип, който е погасил горенето. Нанесени са вреди в апартамент на 5-я етаж в кооперацията - повредена е ел. апаратура в санитарно помещение, стените и окачения таван на същото, опушени са към 20 кв. м. стени. Предполагаема причина за възникването на пожара – самозапалване.

В 11:33 ч. през вчерашния ден на ул. „ Мара Тасева “ във Варна е зародил пожар в двигателния отсек на „ БМВ 318 “. До идването на огнеборците автомобилът е изгорен. Предполагаема причина за възникването е късо съединяване.

Сутринта, към 9:40 е станал пожар на покрива на къща в с. Горен чифлик. Унищожени са към 80 кв. м. покривна структура, домашно имущество и хранителни артикули, опушени са към 160 кв. м. стени. Причините за възникването са в развой на определяне.

По същото време е обявено за пламнал климатик в състезателен център в хотел „ Черно море “. На място са изпратени две пожарни, екипите на които са погасили пожара. Унищожени са 1 вътрешно тяло на климатик и решетка на прозоречен климатик, опушени са към 100 кв. м. стени. Предполагаема причина за пораждане на случая е късо съединяване.

В 07:27 ч. е обявено, че по пътя Варна – с. Константиново гори „ Ауди А3 “. На място е изпратена пожарна, само че до идването му автомобила е изгорен, повода за възникването на пожара е в развой на определяне.

През миналото денонощие са гасени и два пожара, при които няма нанесени материални вреди.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР