Участваме в изборите, защото искаме прагматична политика за страната за

...
Участваме в изборите, защото искаме прагматична политика за страната за
Коментари Харесай

Стефан Янев за управлението на страната: Няма значение какъв цвят е котката, стига да върши работа

Участваме в изборите, тъй като желаеме прагматична политика за страната за идващите 30-50 години. Но това значи, че това би трябвало да го одобряват и другите партии.

Това разяснява пред бТВ Стефан Янев, началник на " Български напредък ".

Няма значение какъв цвят е котката, значимото е да прави работа. Нашият модел споделя, че с цел да се случи такова предвидимо ръководство, би трябвало да имаме устойчиво държавно управление, което има предпочитание да работи в интерес на хората. Защото главният недостатък на нашите политики е, че политиците не се вслюшват в това, от което има потребност народа и държават, разяснява той.

Представям си кабинет с най-широко политическо посланичество и болшинство, само че с ясна съдружна просвета и ясно написано съглашение. Защото ние се нагледахме на компликации при взаимоотношение на институциите в България. Ние към това се стремим, разяснява той.

И добави, че е подготвен да беседва с всеки, който е изпратен в Народното събрание от хората, защото всеки може да има добавена стойност, в случай че е подложен на вярното място. 

Сглобката се провали, тъй като не беше ясно кой какво прави и защо дава отговор. Оказа се, че това беше основана власт поради самата власт, да се употребява, уточни той.

Не е значимо кой какви проценти ще вземе, а по какъв начин развиваме страната, какво вършим действително, уточни той.

По отношение на войната в Украйна Янев уточни, че колкото и да е неприятно на някои хора, една война стартира на масата на договарянията и свършва отново там.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР