Вчера трима души нападнаха и биха репортера на Господари на

...
Вчера трима души нападнаха и биха репортера на Господари на
Коментари Харесай

Борисов разпореди разследване и наказания за нападението над репортер

Вчера т рима души нападнаха и биха репортера на " Господари на ефира " Димитър Върбанов , до момента в който е правил следствие.

Служители на склад и шефът им протегнали ръка на екип на малкия екран пред очите на полицията. Репортерът Димитър Върбанов и екипът му участвали на неочаквана инспекция на стопанските служители на реда.

Премиерът Бойко Борисов е разпоредил следствие и санкции за нападението на репортера и е изискал незабавно да му се рапортува. Той разяснява случая от Ню Йорк, където е на посещаване за присъединяване в сесията на Общото заседание на Организация на обединените нации , министър-председателят разяснява случая, оповестява Българска национална телевизия.

" Разговарях с Терзийски, шефа на полицията . Той е в Хага. Да кажем, че в 2 или 3 през нощта българско време. Дал съм им час и половина период да ми рапортуват - задържани, арестувани, надлежно, побойниците и с цялата суровост на закова да бъдат осъдени. Така че уповавам се и прокурорите бързо да издигнат обвинявания , несъмнено, по всички правила на наказателния закон. Това е неприемливо. Знаете, аз единствено за кимване или намек към публицист махам депутати от парламентарната група . Такова нещо не може да се толерира. Трябва да сме извънредно непримирими към такива действия ", изясни Борисов.

 Биха публицист във Велико Търново
Биха публицист във Велико Търново

Трима души са нападнали и били репортера на " Господари на ефира " Димитър Върбанов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР